Udsigt over mark og fjord

Lindevænget 22, Vellerup, 4050 Skibby - Fritidshus

NYHED Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 895.000

Udsigt over mark og fjord

Drømmer I om at betragte solnedgangen over mark og vand fra den store terrasse samt at nyde solens stråler og det rige dyreliv? Så vil dette fritidshus, hvor I får plads, vandudsigt og smukke omgivelser, være noget for jer.

Huset er beliggende højt med fantastisk udsigt over markerne mod nord og Isefjorden mod vest. Her kan I holde øje med årstidernes skiften, det vilde dyreliv, de smukke solnedgange og den lille færge, der flere gange dagligt sejler mellem Orø og Holbæk.

I sommermånederne er den vestvendte og delvist overdækkede terrasse det naturlige opholdssted. Her er der rig mulighed for at finde en siddeplads med sol og udsigt på alle tider af dagen.

I det hyggelige træhus får I ægte sommeridyl godt tilbagetrukket for enden af lukket vej. Huset ligger ved en smuk natursti der fører ned til vandet hvor der er en badebro, samt fredede naturområder, der bliver afgræsset af Galloway kvæg. Der er kun 10 min. kørsel til indkøb i Kirke Hyllinge, Skibby eller i en af de mange nærliggende gårdsalg.

Huset er løbende vedligeholdt og renoveret og har bl.a. fået skiftet tag, samt døre og vinduer i perioden 2014-2016.
Huset har en god opdeling med 2 soveværelser, et stort badeværelse, køkken og en god stor stue med en Morsø brændeovn.
Køkkenet, der er delvis renoveret i 2018, er i åben forbindelse med stuen, hvor I kan samle familien om langbordet. Alle rum er dejligt lyse med trælofter og parketgulve. Fra stuen er der skøn udsigt gennem de store vinduespartier samt en skydedør til terrassen og den omkransende have.

I området er der masser af muligheder for at dyrke den skønne natur og sende ungerne på eventyr. Er du til lange naturskønne gåture, sejle, padleboarde, bade eller fiske, så besøg Lindevænget 22 og mærk roen.

Book en fremvisning allerede i dag.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Fritidshus
Udbetaling 45.000,-
Ejerudgift/md. 1.887
Bolig (BBR) 66 m²
Værelser 3
Kælder 10 m²
Byggeår 1977
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 6.858 kr./år
Ejendomsværdiskat 5.000 kr./år
Husforsikring 2.701 kr./år
Renovation 1.835 kr./år
Grundejerforening 4.421 kr./år
Skorstensfejer 502 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 58 kr./år
Andre udgifter 1.266 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.887 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 458 gange