Vestegnens bedste beliggenhed

Herstedøstergade 36, 2620 Albertslund - Villa

Kontantpris
Kr. 3.395.000

Vestegnens bedste beliggenhed

For lokalkendte er Herstedøster kendt som vestegnens whiskeybælte (se evt. artikel v. billeder). Landsbyen har flere gange været omtalt i medier grundet dens unikke beliggenhed i naturskønne omgivelser samt idylliske charme (Sidst i tv-programmet "Ingemann og hovedstaden"). Selvom postnummeret er 2620, så vil I i Herstedøster opleve at I befinder jer i en by i byen - langt væk fra de forestillinger mange i øvrigt gør sig om vestegnen og Albertslund. Landsbyen rummer et rigt socialt liv, egen kirke, forsamlingshus, vandværk, fodboldklub, Vestskoven, hundeskove i gåafstand, Herstedhøje og sågar egen privatskole som er meget velrenommeret - kort sagt et eget lokalsamfund. Hvis I ønsker at blive en del af landsbyens sociale liv, så vil I hurtigt komme til at kende størstedelen af byen. Der er løbende fællesspisning i forsamlingshuset og andre arrangementer for landsbyens beboere.

På Herstedøstergade 36 kan du få sommerhus og hus i et. Du kan nyde fritiden i landlige og naturskønne omgivelser eller i den store baghave. Og samtidig er du ikke længere end kun 20 minutter væk fra København centrum. Her kan du altså kombinere det bedste fra to verdener. Om få år vil du kunne bruge den kommende letbane idet der er planlagt en station i 5-10 min. cykelafstand fra ejendommen.

Selve huset er oprindeligt fra 1786, men udbygget og renoveret i 50'erne. Huset er idyllisk, funktionelt, og emmer af sjæl. Desuden har huset en skøn lukket baghave samt masser af læ fra Vestskovens store træer.

På trods af at huset er funktionelt så er det også slidt og utidssvarende. Huset søger en køber som er villig til at ligge sin sjæl og kærlighed i hjemmet og give det sit helt eget personlige præg. Som modydelse vil huset tilbyde de bedste rammer for et godt liv tæt på natur og andre gode mennesker.

Huset opvarmes ved varmepumpe samt gasbrændeovn.

Til huset er knyttet et stort skur og en carport. Skuret har vand, afløb og el, og kunne ved ombygning være egnet som et anneks.

PS:
Billeder er fra 2013 - men siden da har huset ikke ændret sig væsentligt.

Tilstandsrapport, energimærkning og el-installationsrapport er ligeledes fra 2013 og fornyes ved salg efter behov. Siden 2013 er der opsat varmepumper og energimærkningen er således muligvis forbedret.

Prisen er Excl. Udgifter til halv ejerskifteforsikring og tinglysning af skødet.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 170.000,-
Ejerudgift/md. 5.081
Bolig (BBR) 101 m²
Værelser 5
Kælder 0 m²
Grund 820 m²
Byggeår 1786
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 35.382 kr./år
Ejendomsværdiskat 13.000 kr./år
Husforsikring 7.891 kr./år
Renovation 4.494 kr./år
Grundejerforening 200 kr./år
Ejerudgifter i alt 5.081 kr./md.
Variable udgifter
Vand 415 kr./måned
El 1.170 kr./måned
Gas 415 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Tingbogsattest » Download BBR-meddelelse » Download Tilstandsrapport » Download Energimærke » Download El-rapport
Boligen er vist 620 gange