Nedlagt landbrug, Mange anvendelses muligheder

Smallegade 7, Nørbæk, 8990 Fårup - Landejendom

Kontantpris
Kr. 1.095.000

Nedlagt landbrug, Mange anvendelses muligheder

Mange anvendelses muligheder så som: Heste opdræt, Auto værksted, Natur have og mange andre ting.

Ejendommen er velegnet til håndværker familie, indeholder godt jordtilliggende lige bag ved ejendommen, har været brugt til heste, og tilhørende hyggeligt stuehus, der er klar til du sætter dit eget præg, alt det grundlægende er udført, men der mangler en del finish og færdigørelser, men du kan erhverve denne ejendom HURTIGT -LET - og BILLIG er villig til et afslag ved hurtig handel
Beliggende i rolige omgivelser i Nørbæk - og med få km. fra Fårup og E45 og midt mellem Randers og Hobro har du en god placering og nemt til alfarvej. Området er utrolig naturskønt - og med hverdagens fornødenheder i Fårup, hvor der er skole, sportsfaciliteter, indkøbsmuligheder mv.

Omkring stuehuset er anlagt stor terrasse og herfra adgang til haven.

Boligen er indrettet med i 2 plan - i stueplan findes spisekøkken, spisestue/værelse og stue med hyggelig brændeovn. Fra baggang adgang til stort badeværelse fra 70'erne med kar og til bryggers med naturgasanlæg fra 2013.

 1. sal er indrettet med 3 værelser og gang.

Sælger har i sin ejertid udskiftet det meste el, VVS, der er lagt drænrør og kloak er skiftet. Der må påregnes istandsættelse af boligen/finish, da der er projekter der mangler finish.

Jorden er anlagt med folde og med direkte adgang fra stald til fold. Der kan lejes folde ud til naboer og måske til opstaldning, hvis du ikke selv kan fylde stalden.

Stålhallen er indrettet med 10 bokse/indretning hertil der opfylder det nye reglement, er dog nedtaget lige p.t. Den oprindelige stald er indrettet med 2 bokse. Egner sig evt. fint til løsdrift med direkte adgang til fold.

Sælger fyrer for under kr. 4.000 i naturgas pr. år og supplerer med brændeovnen... Der bruges ca 3 paller lyse briketter på en særson.

Fibernet er instaleret.

Husk at se video og www.smallegade7.dk


https://www.faarupogomegn.dk/wp-content/uploads/2020/10/F%C3%A5rup-byfilm_Master.mp4?_=1

 • Supermarked
  under 10 km

  Spar

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Elkomfur
 • Køleskab
 • Kummefryser
 • Opvaskemaskine
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Landejendom
Udbetaling 55.000,-
Bolig (BBR) 116 m²
Værelser 5
Grund 41.714 m²
Byggeår 1100
Energimærke
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download BBR-meddelelse » Download Forsikringspolice » Download Forureningsattest » Download Ejendomsskattebillet » Download Energimærke

Andre faciliteter

 • Internet
Boligen er vist 3.954 gange