Udsigt over Aalborg – 3-vær. Penthouse andelsbolig i Vejgaard

Sofievej 32P, 3., 9000 Aalborg - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 440.704

Udsigt over Aalborg – 3-vær. Penthouse andelsbolig i Vejgaard

3 værelses andelslejlighed på 89 m2 på Sofievej 32P 3. udbydes til salg.
Den månedlig ydelse er på kr. 3.615, samt en anvendelsesudgift på kr. 700. Lejligheden er i ét plan. På 3. Sal med elevator, samt stor altan. Der følger parkeringspladser med til andelsboligen uden merpris.

Ejendom:
Andelsforeningen har en sund økonomi. Den meget velholdte, flotte hvide ejendom står opført i tre etager med lækre altaner. Nedenfor ejendommen, i den store gård, findes der skur til hver enkelt andelsbolig og et stort fælles overdækket cykelskur samt rigeligt med parkeringsbåse. Der må ikke holdes hund.

Indretning:
En sjældent udbudt perle, med blændende udsigt og egen altan, hvor der altid er eftermiddag- og aftensol. Dejligt lysindfald og god loftshøjde. Andelsboligen har en god rumfordeling og et moderne og velholdt køkken og bad. Lejligheden består af en entre med dør til et lækkert badeværelse med kvalitetselementer og vaskemaskine. Ligeledes er der dør til den store, åbne- og lyse stue, der med det store vinduesparti lokker med en blændende udsigt over Aalborg. Til den anden side er der udsigt over Vejgaard Boldklubs grønne baner. I sammenhæng med stuen findes boligens lækre HTH køkken, der rammes ind af en hyggelig halvmur. Derudover er der to gode værelser, det ene med skabsvæg.
En bolig, der rummer fantastisk udsigt, masser af lys og luft – der er velholdt og godt indrettet.

Området:
Sofievej 32P i Vejgaard, har en perfekt beliggenhed med byens muligheder lige ved hånden, naturskønne områder og sidst men ikke mindst; den har en unik og blændende udsigt over Aalborg. Andelsboligen er perfekt beliggende på Sofievej 32P, på 3. sal, tilbagetrukket fra vejen og i rolige omgivelser. Både Aalborg Universitet og Aalborg midtby kan man nå på en kort cykeltur eller med bustur på 10 min., og der er stoppested lige udenfor døren. Vejgaard tilbyder i øvrigt gode fritidsaktiviteter; herunder Vejgaard boldspilklub, der ligger lige overfor, fitness og Gigantium, Der er gode handlemuligheder i Vejgaard - og ellers ligger Aalborg Centrum bare 4 km herfra, der byder på spændende butikker og caféliv.

Salgsudgift til andelsforeningen på kr. 5.000,- afholdes af køber.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Keramisk komfur
 • Elkomfur
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Ovn
 • Køle/fryseskab
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 3.650,-
Anv. udgifter 700,-
Bolig (BBR) 89 m²
Værelser 3
Byggeår 2004
Etage 3.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 3.650 kr./måned
Anvendelsesudgifter 700 kr./måned
I alt 4.350 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

 • Kælderrum
 • Altan
 • Egen parkering
 • Elevator
Boligen er vist 1.733 gange