Flot og lys 2-værelseslejlighed med åben planløsning og delealtan

Dahlerupsgade 5, 5. 1., 1603 København V - Andelsbolig

Andelsboligforeningen A/B Dahlerup er medlem af

Kontantpris
Kr. 2.700.000

Flot og lys 2-værelseslejlighed med åben planløsning og delealtan

LEJLIGHEDEN
Stor og lys 2-værelseslejlighed med åben planløsning, højt til loftet og flot lysindfald. Lejligheden består af 2 værelser, hvor det ene reelt er to værelser - så det er nemt at sætte en væg op og lave 3 værelser. Lejligheden er totalrenoveret i 2018, hvor der også er lagt ny el ind.

Lejligheden består af en stor entre, stue, stor spisestue, soveværelse, åbent køkken, bad og en lille delealtan mod gården.

ENTRE
Man kommer ind i en stor entre, med god mulighed for opbevaring. Her er rigeligt med plads til et stort skab, stumtjener, siddeplads - og en cykel.

STUE
Fra entreen er der adgang til stuen, hvor der er plads til en god størrelse sofa, sofabord, lænestol og TV. Fra stuen er der åbent mod den store spisestue, mens soveværelse er "lukket af" med en stor smedejernsglasvæg.

SOVEVÆRELSE
Bag den flotte smedejernsglasvæg er soveværelset med et stort vindue med udsigt til masser af himmel. Soveværelset har plads til dobbeltseng, sengeborde og 3 store skabe - eller anden garderobe løsning.

SPISESTUE
Spisestuen er åbnet mod både stue og køkken og har i dag plads til et stort spisebord, hvor der nemt kan sidde 12 gæster. Spisestuen har ligesom soveværelset et stort vindue med god udsigt til de flotte bygninger på den anden side af gaden - og den blå himmel.

Har man brug for et ekstra værelse kan der nemt sættes en væg op i spisestuen - og stadig være plads til et spisebord med 6 pladser.

KØKKEN
Fra spisestuen er der åbent mod køkkenet, som er specialdesignet til rummet for at udnytte pladsen i køkkenet bedst muligt. Køkkenet er bygget rundt om alle de ”hakker og kanter”, der følger med en ellers gammel bygning. Det giver ekstra meget opbevaringsplads.

Køkkenet er lavet i bejdset egetræ, bordpladen er vedligeholdelsesfri sort granit, mens alle hvidevarer er af mærket Siemens. Fra køkkenet er der adgang til lejlighedens altan, som deles med naboen. Altanen har plads til en lille "urtehave", to små klapstole og evt. et lille klapbord/hængebord til kanten.

BADEVÆRELSE
Der er adgang til badeværelset fra spisestuen. Bademøblet har to gode skuffer og er speciallavet til lejligheden og i samme materiale som køkkenet. Over bademøblet hænger et stort spejl med indbygget skab. Ved siden af bademøblet er et væghængt toilet med "udsigt" til en stor bruseniche med flotte betongrå fliser og vandfaldsbruser.

EJENDOMMEN
AB Dahlerup er centralt placeret i København, lige ved Vesterport station. Der er gode indkøbsmuligheder, offentlig transport og utallige forretninger lige om hjørnet.

FORENINGEN
Andelsboligforeningen AB Dahlerup består af andelsboliger, lejeboliger, erhvervslejere, en erhvervsandel og ungdomsboliger. Foreningen har en sund økonomi.

OMRÅDET
Lejligheden ligger med adresse på Vesterbro - et stenkast fra indre by. Den centrale placering til trods er lejlighedens placering på Dahlerupsgade meget stille, da lyden fra biler og byen generelt er "skærmet" af andre bygninger.

Se billeder og beskrivelse af lejlighedens renovering her: https://m4arkitekter.dk/cases/funkislejlighed-fra-1930erne-fik-ekstra-vaerelse/

ØKONOMI
Forbedringer i alt 929.362 kr. (se vurderingsrapport fra CERA)
Fradrag/vedligehold -600 kr.
Fradrag/mangler -5.000 kr.
Andelskrone 1.989.859 kr. (se vurdering inkl. andelskrone)
Total andelspris inkl. forbedringer/mangler 2.897.621 kr.


https://abdahlerup.probo.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Ovn
 • Køle/fryseskab
 • Kogeplader
 • Gardiner
 • Garderobeskab
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 3.563,-
Anv. udgifter 163,-
Bolig (BBR) 91 m²
Værelser 3
Byggeår 1938
Etage 5.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 3.563 kr./måned
Anvendelsesudgifter 163 kr./måned
I alt 3.726 kr./md.
Variable udgifter
Varme 1.000 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Vurdering » Download Foreningens årsregnskab » Download Vedtægter » Download Husorden » Download Foreningsreferat » Download Budget » Download Vurdering » Download Plantegning

Andre faciliteter

 • Kabel-tv
 • Cykelkælder
 • Loftrum
 • Altan
 • Husdyr tilladt
 • Elevator
 • Vaskekælder/vaskeri
 • Dørtelefon
 • Hund tilladt
 • Kat tilladt
 • Mulighed for egen p-plads i kælder
Boligen er vist 7.271 gange