Pæn andelsbolig i hyggelig og stille område.

Kirkebakken 41, st., Ålsø, 8500 Grenaa - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 165.000

Pæn andelsbolig i hyggelig og stille område.

Huset byder på en rumlige entré, som på højre hånd leder ind til et fint badeværelse med bruseniche med klinkegulv og gulvvarme, på Venstre hånd findes en stort soveværelse med indbygget skabe,

Fra entréen træder man ind i en god og lys stue, hvor der er god plads til indretning, her er både plads til sofa-arrangement, samt spiseplads i den anden ande af stuen, fra stuen er der udgang via dobbelt franskdør til en overdækket Terrasse, samt hyggelig lukket have, er der rig mulighed for at ramme solensstråler som rammer haven ved middagstid.

Stuen ledes vider til en værelse, ideelt som børne/gæsteværelse, ved siden af værelset ligger køkkenet i seperat rum, her en rumligt og god mulig hed for en lille spiseplads.

Endvidere bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt udgang til forhaven, huset har et skur på fællesarealet på ca. 6 kvm.

I alle husets opholdsrum er pænt ludbehandlede plankegulve, boligen har hidtil kun været opvarmet af en nyere varmepumpe årligt el forbrug på ca. 14000

Andelsforeningen består en 8 huse og et fælleshus. Ålsø er fint placeret i et udstyret område med kun 5 minutters kørsel fra Grenå By, busforbindelse tæt på huset.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 5.000,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 95 m²
Værelser 4
Byggeår 1992
Etage stuen
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 5.000 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 397 gange