Ejendom fra 2016 i rolige og naturskønne omgivelser

Søbyen 13, 8660 Skanderborg - Villa

Kontantpris
Kr. 4.995.000

Ejendom fra 2016 i rolige og naturskønne omgivelser

Søbyen 13 er ejendommen man skal eje, hvis man leder efter god plads, minimalt vedligehold og ønsker at kombinere den skønne natur med kort gåafstand til hjertet af Skanderborg.
Ejendommen ligger tæt ved Lillesø, hvor der er rig mulighed for gå, løbe- og cykelture i smukke og afstressende omgivelser. Samtidig ligger byens centrum, skoler, gode indkøbsmuligheder, cafeer og meget mere alt sammen indenfor 5-10 minutters gang fra ejendommen.

Selve ejendommen består af 184 m2 bolig samt 35 m2 carport med integreret redskabsrum på 10m2.

Når man træder ind i huset bliver man ført ind i husets entré, som indeholder vaskemaskine, tørretumbler og hvor husets genvexanlæg er installeret. Entréen fører dig enten til 1.sal eller videre ind i køkken/alrummet. Køkken/alrummet er husets hjerte – det er her familien kan samles og der er god plads samtidig med, at der er valgt flotte og praktiske løsninger. Fra køkkenalrummet kan man gå til husets 2 terrasser – den ene beliggende så man får formiddags/middagssolen og den anden side, hvor man har eftermiddagssolen samt en smuk solnedgang. Stueetagen består ligeledes af et soveværelse med indbyggede skabe, et stort badeværelse samt et lækkert viktualierum.

Går vi til førstesalen finder vi husets stue. Igen er der her masser af plads samt en udgang til en stor altan, hvor man ligeledes kan benytte sig af morgen/middagssolen og nyde den smukke udsigt. Derudover finder man endnu et stort badeværelse, samt 3 værelser – alle er oplagte som børneværelser.

Søbyen 13 er en ejendom med minimalt vedligehold – både inde og ude. Der er fine grønne områder i kvarteret, hvor børn (og voksne) fint kan boltre sig.

Beliggenheden gør ligeledes at man nemt kommer til E45, som kan føre dig i både nord- og sydgående retning, ligesom det også er nemt at komme til Skanderborg Station, hvor den offentlige trafik kører jævnligt.

Søbyen 13 er en skøn ejendom i fantastiske omgivelser – den bør opleves :-)


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine
  • Ovn
  • Køle/fryseskab
  • Kogeplader
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 250.000,-
Ejerudgift/md. 3.453
Bolig (BBR) 184 m²
Værelser 6
Grund 233 m²
Byggeår 2016
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 14.902 kr./år
Ejendomsværdiskat 17.325 kr./år
Husforsikring 3.907 kr./år
Grundejerforening 5.300 kr./år
Ejerudgifter i alt 3.453 kr./md.
Variable udgifter
Vand 476 kr./måned
Varme 625 kr./måned
El 446 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

  • Tagterrasse
  • Garage/Carport
  • Skur
Boligen er vist 1.499 gange