Sjældent udbudt, 3-vær. aktielejlighed på 78 kvm på Frederiksberg

Moltkesvej 35, 2. tv., 2000 Frederiksberg - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 1.897.158

Sjældent udbudt, 3-vær. aktielejlighed på 78 kvm på Frederiksberg

3-værelses lejlighed på 78 kvm med sydvestvendt altan beliggende i et lækkert og roligt villakvarter på Frederiksberg tæt på offentligtransport, svømmehal og indkøbsmuligheder.

Lejligheden er lys og indbydende og består af entre med tilstødende garderobe, stort gangareal med adgang til køkken, badeværelse, stue og to værelser. Fra stuen er der adgang til den solrige altan og et skabsrum. Køkkenet er istandsat i 2020 og indeholder køleskab med fryser og ovn med gasblus. I badeværelset er der badekar, håndvask og et toilet.

Til lejligheden medfølger desuden 2 store aflåste kælderrum som kan bruges til opbevaring.

Ejendommen er beliggende i et stille villakvarter på privatvej med mulighed for parkering og der er ingen støjgener fra trafik. Ejendommen er opført i mursten med termovinduer, kabel-tv og fjernvarme. Til ejendommen hører fælles vaske/tørrerum og cykelrum. Der er udsigt fra køkkenet til fælleshave med borde og bænke.

Offentlig transport er tæt på omkring 6-8 minutters gang til enten Lindevang metrostation eller til Flintholmstation med metro, S-tog og busforbindelser. Til Rådhuspladsen i Københavns centrum tager det cirka 15 minutter på cykel.

En aktielejlighed fungerer på samme måde som en andelsboligforening og denne forening har en sund økonomi og indeholder i alt 21 boliger.

I den månedlige boligafgift indgår både aconto vand, varme og grundpakken til YouSee tv.

Indflytning hurtigst muligt.

Grundet Covid-19 vil fremvisningen af lejligheden foregår med mundbind og åbne vinduer med gennemtræk i lejligheden. Skriv en mail til jeppe.slots@live.dk for at aftalte tid for fremvisning af lejligheden.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Gaskomfur
  • Køle/fryseskab
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 4.551,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 78 m²
Værelser 3
Byggeår 1949
Etage 2.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 4.551 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Foreningens årsregnskab » Download Foreningsreferat » Download Vedtægter » Download Energimærke » Download Husorden

Andre faciliteter

  • Kabel-tv
  • Cykelkælder
  • Kælderrum
  • Altan
  • Husdyr tilladt
  • Vaskekælder/vaskeri
  • Dørtelefon
Boligen er vist 2.172 gange