Skøn familievilla i grønne Lejre

Rødkildebanken 29, Højby, 4320 Lejre - Villa

Kontantpris
Kr. 4.095.000

Skøn familievilla i grønne Lejre

Velholdt 1½ plans rødstensvilla på 155 kvm beliggende i lukket vænge. Speciel designet og opført i 2002. Direkte adgang via stisystem til børnehave, skole, sportsanlæg, indkøb, togstation og den smukkeste natur. Alt sammen inden for en rækkevide på ca. 5. min på cykel eller til fods. Direkte togforbindelse til København på 37 minutter. En perfekt ramme for børnefamilien som ønsker grønne og trygge omgivelser og samtidig ønsker at være tæt på byen.

Fra hoveddøren træder du ind i den flisebelagte entré med god skabsplads til både sko og jakker. Indbygget vaskemaskine og tørretumbler. Fra entréen er der adgang til husets største badeværelse indrettet med lyse badeværelsesmøbler samt grå stenbordplade. Toilet, badekar og velholdt bruseniche. Fra entréen kommer du ind i husets hjerte – nemlig køkken/alrummet, som også ligger i forbindelse med stuen gennem franske døre. Her er en lys spiseplads som er afskærmet fra køkkenområdet med lys halvmur. Køkkenlåger og bordplade er udskiftet i 2018. I forlængelse af køkkenet ligger også et ekstra værelse. Alle trægulve i stueetagen er skiftet i 2020. Overalt i stueetagen er der gulvvarme. Den lyse, sydvest-vendte stue ligger i en vinkel, som giver mulighed for både at have et sofaområde og en kontorplads eller TV-hjørne. Vinklen giver også mulighed for at etablere et evt. 5. værelse i huset.

Førstesalen rummer to lyse værelser på hver på ca. 14 kvm samt et tredje gavlværelse på ca. 15 kvm. Derudover et ekstra badeværelse med brus samt et mindre pulterrum. Alle trægulvene på førstesalen samt trappe er lyst fyrretræ, som er slebet og oliebehandlet i december 2020. I hvert rum på førstesalen er der indbyggede skabe med både hylder og bøjlestang, og skråvæggen er udnyttet med isolerede skunke til opmagasinering. Fra førstesalen adgang til loftsrum i hele husets længde med plads til yderligere opmagasinering.

Udenfor finder man en dejlig sydvest-vendt træterrasse på ca. 32 kvm bygget i 2015. Der er adgang til terrassen og haven fra køkken/alrum via dobbeltdør. Haven er en grøn oase, der er nem at holde - med enkelte frugttræer, bede og blomstrende stokroser hele vejen rundt om gavlen. Fra huset hovedindgang er der overdækket adgang til et isoleret værksted på ca. 15 kvm.
Huset opvarmes med gasfyr.


hustilsalgilejre.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 205.000,-
Ejerudgift/md. 3.270
Bolig (BBR) 155 m²
Værelser 4
Grund 618 m²
Byggeår 2002
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 14.832 kr./år
Ejendomsværdiskat 14.700 kr./år
Husforsikring 3.584 kr./år
Renovation 2.992 kr./år
Grundejerforening 500 kr./år
Kabel TV 2.315 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 313 kr./år
Ejerudgifter i alt 3.270 kr./md.
Variable udgifter
Vand 1.044 kr./måned
El 1.002 kr./måned
Gas 787 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 767 gange