Flot lys 4 værelses Aalborg SV

Lyngholmsvej 5, 1. th., 9200 Aalborg SV - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 821.000

Flot lys 4 værelses Aalborg SV

Har denne lækre 4 værelses andelslejlighed på 84kvm, på første sal, tilsalg. som er beliggende i roligt, men centralt kvarter i Skalborg - blot 5-10 minutters kørsel fra Aalborg centrum, og 2 minutters kørsel til Aalborg storcenter med massere af shopping/indkøbsmuligheder. Derudover er der super gode offentige transport muligeheder i form af bus, blot 100 meter fra hoveddøren og Skalborg station 700 meter herfra.

Lejligheden indeholder en flot entre med plads til sko og overtøj. Rigtig dejlig lyst køkken med masser skabsplads samt mulighed for lille spiseplads. To dejlige værelser, begge med god plads til både seng og ophold, hvor af et af dem er med hyggelig lille altan. Derudover er der et stort soveværelse, med rig mulighed for gaderobe. Lejligheden har også en skøn stue, med plads til både spiseafdeling og hyggeafdeling, og har ydermere udgang til lejlighedens anden lille altan. Badeværelset er klinkebelagt og fint indrettet med toilet, håndvask over skab samt bruseniche.

Til andelsforeningen er der en flot fælleshave med grill plads, samt fællesvaskeri, tørrerum og cykelparkering i kælderen. Det er derudover muligt at leje en garage i kælderen, for et ekstra beløb.

Andelsforeningen er en af de sundeste i Aalborg, og har en meget lav boligydelse på kun 2658,- pr. md. ekskl. aconto pa° 570,- pr. md.

Andelsprisen ligger på 821.000kr

Er du interesseret, så send mig en besked, eller ring på 41280266.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Gaskomfur
  • Opvaskemaskine
  • Køle/fryseskab
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 2.658,-
Anv. udgifter 570,-
Bolig (BBR) 84 m²
Værelser 4
Byggeår 1950
Etage 1.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 2.658 kr./måned
Anvendelsesudgifter 570 kr./måned
I alt 3.228 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

  • Fransk altan
  • Vaskekælder/vaskeri
Boligen er vist 1.290 gange