Unikt og spændende andelsboligprojekt i Borup

Borup Bakke B4, 4140 Borup - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 831.000

Unikt og spændende andelsboligprojekt i Borup

BorupBakke er et unikt andelsboligprojekt, der er udviklet i et samarbejde mellem Nelander Ejendomsudvikling og HusCompagniet.

Projektet består af 23 rækkehuse samt fælles beboerhus. Boligerne er velegnede som seniorboliger og der er i indretningen lagt vægt på gode lysforhold og forskellige indretningsmuligheder.

Boligerne opføres som sammenbyggede rækkehuse i mindre klynger. Bebyggelsesplanen er udformet med henblik på at skabe variation i bebyggelsen og samtidig skabe grønne passager, der underbygges af et mangfoldigt stigsystem i hele området. Den enkelte bolig omkranses af egen mindre have samt med terrasser på begge sider af husene for optimal udnyttelse af solskinstimerne.
Hvert rækkehuse er på 108 kvm og indretningen er moderne i sin stil med centralt beliggende køkken, der giver mulighed for selv at vælge anvendelse af de tilstødende alrum som stue eller spisestue. Køber kan frit vælge mellem 2 forskellige planløsninger, hvor forskellen består i et ekstra værelse.

Boligerne opføres i HusCompagniet’s velkendte høje kvalitet. I materialevalget er der lagt vægt på en langsigtet holdbarhed, der sikrer lave vedligeholdelsesomkostninger i mange år frem, som eksempelvis facader af mursten og tag af lertegl. Husene overholder energikravene i BR18 og termostatstyret gulvvarme og varmegenvindingsanlæg sikrer optimal komfort og lave varmeudgifter. Husene vil blive opvarmet med fjernvarme.

Boligerne forventes at stå klar til indflytning i efteråret 2022.


www.borupbakke.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 8.221,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 108 m²
Værelser 4
Byggeår 2022
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 8.221 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Egen boligbeskrivelse
Boligen er vist 983 gange