3v med meget stor altan, i skønt hjørne af NV

Svanevej 24C, st. th., 2400 København NV - Andelsbolig

Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 2.600.000

3v med meget stor altan, i skønt hjørne af NV

I smørhullet mellem NV, Nørrebro og Frederiksberg ligger denne skønne 3ver i en lille meget veldrevet andelsforening. Lejligheden er med plankegulve, højt til loftet, stuk og frederiksbergvinduer.

Lejligheden består af en god entre, en stor stue mod svanevej, samt to soveværelser mod gården hvoraf det ene har udgang mod altanen og det andet vindue ud til denne.
Udover de tre værelser er der et køkken med opvaskemaskine og vaske/tørremaskine samt et badeværelse med indbygget brus.

Andelsforeningen er en mindre og meget veldrevet forening. Udover beboelsesejendommen består foreningen af et baghus der udlejes til erhverv hvilket stueetagen i hovedhuset ligeledes gør. Dette giver en god lejeindtægt, hvilket er med til at holde boligydelsen lav. Huset er meget godt vedligeholdt med nyrenoverede opgange samt bagtrapper. Facaden er ligeledes nyrenoveret i slutningen af 2020. Sidstnævnte uden at optage yderligere lån.

Baghuset har været lejet ud til Kbh. Kommune i hele andelsforeningens levetid hvor der har været værested for udviklingshæmmede i dagstimerne. Kommunen har dog opsagt aftalen i udgangen af 2021. Bestyrelsen arbejder målrettet med en ny lejeløsning og har fået bevilget passende midler til dette og arbejder sammen med erhvervsmæglere for at få det rigtige match. Dette betyder også at den nuværende boligudgift er steget til de godt 3000 for at kompensere for den mulige manglende indtægt i fremtiden. Den tidligere boligudgift var på godt 1000 kroner.

Kvarteret er en meget levende del af København. Stefansgadekvarteret samt nørrebroparken ligger 5-10 minutters gang væk, og nørrebro station kun 5 minutter hvorfra der kører S-tog, metro samt 5C så det er hurtigt og nemt at komme rundt til hele byen herfra.

Der er eventyrligt gode indkøbsmuligheder. Indenfor 10 minutters gågang er der Føtex, 3x Netto, Fakta, Rema, Aldi, Lidl, Meny og Irma.

Vi har været utrolig glade for både lejlighed, kvarter og andelsforening, men med 2 børn der er kommet til siden vi flyttede ind i 2016 er det tid til at komme videre.

Lejligheden har forbedringer for i alt 100.000 der primært består af renovering af køkken og badeværelse tilbage fra før 2016.

Ved stor interesse modtages bud op til max pris (2.777.767 samt forbedringer jf. vurderingsrapporten på 107.295kr). Ved ens bud trækkes der lod.

Tag endelig kontakt for yderligere spørgsmål samt evt. gennemgang af foreningens økonomi.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Opvaskemaskine
  • Ovn
  • Køle/fryseskab
  • Kogeplader
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 3.195,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 71 m²
Værelser 3
Byggeår 1901
Etage stuen
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 3.195 kr./måned
Variable udgifter
Varme 500 kr./måned
El 650 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 2.109 gange