Veldisponeret 2,5-værelses andelslejlighed med eget toilet og bad

Sjællandsgade 95, 1. th., 9000 Aalborg - Andelsbolig

Solgt af ejer på 2 dage

Veldisponeret 2,5-værelses andelslejlighed med eget toilet og bad

BOLIGEN
Den 2,5-værelses lejlighed strækker sig over 69 veludnyttede kvadratmeter og indeholder samlet set entré, toilet med håndvask, stue, køkken, soveværelse samt badeværelse med indbygget bruseniche. Der er smukke dannebrogsvinduer i lejligheden og en god loftshøjde.

Køkkenet er lyst og moderne, og rummer god plads til både opbevaring og til at klare madlavningen. Der er opvaskemaskine, køle-fryseskab, induktionskogeplade samt ovn i arbejdshøjde.

Stuen har en god størrelse, hvor der er plads til både stort sofa- og spisebordsarrangement.

Soveværelset er dejligt lyst og med indbyggede skabe, der udnytter den gode loftshøjde.

Fra soveværelset går du ind i lejlighedens flotte og velindrettede badeværelse med gulvvarme og separat bruseniche, som er meget atypisk og sjældent for lejlighederne i området.

Boligen udmærker sig desuden ved, at der tilhører et kælderrum samt loftsrum. Der er fælles vaske- og tørrerum i kælderen med mulighed for at have egen vaskemaskine.

ANDELSFORENINGEN
Aalborg Andelsboligorganisation af 1922 har en sund økonomi med fokus på lave fællesudgifter samt et godt fællesskab og sammenhold.

Andelsforeningen råder over et hyggeligt og flot vedligeholdt gårdmiljø med grønne planter, grillområde, overdækket terrasse og rigeligt med borde- og bænkesæt, så man kan nyde det gode vejr. Der er desuden tørresnore og cykelskure tilgængelige i gården.

Andelslejligheden egner sig som forældrekøb, og er perfekt til den studerende, idet den månedlige boligydelse er utrolig lav.

Du kan se mere om andelsforeningen her: Aalborg Andelsboligforening (aaabf.dk)

OMRÅDET
Andelslejligheden har en central men samtidig rolig beliggenhed. Området indbyder til mange oplevelser, og du befinder dig tæt på bylivet i Aalborg centrum. I denne del af byen har du bl.a. Musikkens Hus, Nordkraft, Friis Shoppingcenter og ikke mindst havnefronten, hvor du kan nyde en gå- eller cykeltur langs vandet ind til centrum.

Du bor tæt ved Østre Anlæg, som også indbyder til gåture og afslapning, og har desuden gå- eller cykelafstand til banegård, universitet samt den hyggelige bydel, Vejgaard, hvor der er væld af indkøbsmuligheder og butikker.


http://aaabf.dk/

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Ovn
 • Køle/fryseskab
 • Kogeplader
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 1.400,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 69 m²
Værelser 2
Byggeår 1922
Etage 1.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 1.400 kr./måned

Andre faciliteter

 • Cykelkælder
 • Loftrum
 • Kælderrum
 • Atriumgård
 • Køkkentrappe
 • Vaskekælder/vaskeri
 • Dørtelefon
Boligen er vist 179 gange