Charmerende andelsbolig i roligt område

Hedevænget 51, st., 8800 Viborg - Andelsrækkehus

Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 956.000

Charmerende andelsbolig i roligt område

Denne velindrettede andelsbolig ligger i et roligt villakvarter med let adgang til hverdagens fornødenheder. Her har du muligheden for at blive en del af en gæstfri og tilmed gældfri andelsboligforening.

Området er godt udnyttet med mange stisystemer, der leder direkte til pasningstilbud, Houlkærskolen, Viborg Gymnasium, Houlkælhallens idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Samtidig findes busstop fra flere busruter 100 meter fra hoveddøren.

Huset er opført i 1983 i ét plan, og er beliggende i den vestlige ende af et rækkehus opdelt i tre boliger. Her får du 95 velindrettede kvadratmeter samt en sydvendt og overkommelig have med udestue og haveskur. Til boligen hører også carport.
Boligen fremstår aldeles indbydende og velholdt.

Du bydes velkommen i en godt udnyttet entré, som åbner op til boligens store køkken/alrum. Køkkenet fremstår velholdt med lyse farver og er udstyret med nyere hvidevarer, herunder stort kølefryseskab fra Siemens, opvaskemaskine fra Miele og induktionskomfur fra Gram. Fra alrummet er der udgang til udestuen, som fører ud i den dejlige sydvendte have anlagt i fliser, græs og 3 store højbede - nem at vedligeholde med samtidig mulighed for hjemmedyrkede grøntsager og urter.
Huset rummer endvidere 3 gode værelser samt et gennemrenoveret og yderst indbydende badeværelse, med opmuret bruseniche og væghængt toilet, fra 2018.

Huset passer godt både til dig der er alene og par med og uden børn. Inkluderet i den månedlige boligudgift er bl.a. mange fælles haveredskaber, snerydning i vinterhalvåret samt hækkeklipning to gange årligt. I boligudgiften ligger også udgifter til husforsikring, medlemsskab af grundejerforening samt ejendomsskatter og afgifter. El, vand og varme afregnes direkte med forsyningsselskaberne. Boligen har fået installeret nyt fjernvarmeanlæg i 2019. Oplysninger om nuværende forbrug kan oplyses ved henvendelse.

Et rigtig dejligt hus, med en optimal planløsning og god beliggenhed. Ved interesse i at se og høre mere, og en evt. fremvisning af boligen, så tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag.

Plantegningen er vejledende.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine
  • Køle/fryseskab
  • Induktionskomfur
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsrækkehus
Boligafgift/md. 2.000,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 95 m²
Værelser 4
Byggeår 1983
Etage stuen
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 2.000 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Energimærke » Download Varmeforbrug 2020 » Download Foreningsreferat » Download Foreningens årsregnskab » Download Vedtægter

Andre faciliteter

  • Internet
  • Kabel-tv
  • Loftrum
  • Garage/Carport
  • Have/terrasse
Boligen er vist 2.263 gange