4-vær unikt rækkehus i funkisstil med tagterrasse

Liseborg Have 3, 8800 Viborg - Rækkehus

Kontantpris
Kr. 2.095.000

4-vær unikt rækkehus i funkisstil med tagterrasse

Vil du gerne have det hele på én gang?
Byen, indkøbsmuligheder, institutioner, skole, idrætsmuligheder og naturen helt tæt på!

Så er vores rækkehus i Liseborg Have 3 den helt rigtige bolig for dig.

Liseborg er en forholdsvis ny bydel i den sydvestlige bydel i Viborg. Den består af en blanding af ejer- og lejeboliger – og der kommer stadig nye boligområder til.

Boligen er et 112 kvadratmeter stort rækkehus i 2 plan med 4 værelser og stort køkken, alrum og stue i ét – og en flot, flot, flot tagterrasse i sydlandsk stil.

Det giver dig de perfekte rammer både for den helt unge familie med et par børn eller barn på vej og for parret, hvor børnene er fløjet fra reden.

Idyllisk placeret med udsigt til naturen og kort til alt
Boligen er i funkisstil med store åbne plan med masser af lys og gode muligheder for at udnytte pladsen optimalt.

Stueplan
I stueplan finder du garage, entré og toilet samt køkken, alrum og stue i ét med en stor sydvendt terrasse med direkte udgang fra stuen og flot udsyn til naturen og de åbne vidder. Desuden forefindes en mindre, nordvendt terrasse.

Første sal
På førstesalen finder du et stort master bedroom og to børneværelser – alle med indbyggede skabe. Eventuelt kan børneværelserne også benyttes til hjemmekontor eller hobbyrum.

Derudover stort badeværelse med badekar og bruseniche med flotte, hvide fliser samt et lille, samlende område foran trappe og badeværelse.

Perlen: Den store tagterrasse
Fra dette område er der udgang til boligens perle: Den store, flotte og totalt ugenerede tagterrasse med pergola og en virkelig god udsigt til to sider. Perfekt til både varme dage og varme nætter.

Sammen med de øvrige terrasser i stueplan har du således mulighed for både at nyde morgen-, middags- og aftensolen – og den altid gode udsigt!

Det er ikke vedligehold, du skal bruge tiden på
Rækkehuset er placeret idyllisk på en sydvendt skråning, og udearealerne er dels flisebelagte og dels tilsåede med græs.

Udenomsarealerne kræver et minimum af vedligehold,
Det giver dig masser af tid til de ting, der betyder mest for dig, fordi du skal bruge mindre tid på trivielle pligter og nødvendigheder.

Tæt på det hele
Praktisk talt lige uden for døren finder du både en stor skov og åbne, grønne arealer til gåturen samt lokalt sportsanlæg og -hal med både en lille fod- og håndboldklub i det nærtliggende Liseborg Center. Centeret rummer også den ene af områdets 2 institutioner.

En kort gå- eller cykeltur i den modsatte retning bringer dig direkte ind i Storcenter Vest. Her finder du både Bilka, Jysk, Plantorama, Harald Nyborg og mange andre indkøbsmuligheder. Endvidere ligger der flere andre dagligvare-, discount- og specialbutikker inden for kort køreafstand.

Endelig er byen og de lokale arbejdspladser inden for kort cykle- og køreafstand, ligesom du hurtigt kan komme til både Aarhus, Randers, Holstebro, Herning og Silkeborg via hovedvejene lige uden for området.

Bestil uforpligtende fremvisning
Vil du vide mere eller aftale tid til en uforpligtende fremvisning. Så kontakt os i dag – og kom ud, og oplev naturen og mulighederne i Liseborg Have.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Rækkehus
Udbetaling 105.000,-
Ejerudgift/md. 1.730
Bolig (BBR) 112 m²
Værelser 4
Byggeår 2012
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 6.254 kr./år
Ejendomsværdiskat 14.500 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.730 kr./md.
Variable udgifter
Vand 590 kr./måned
Varme 833 kr./måned
El 580 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download El-rapport » Download Energimærke » Download Tilstandsrapport » Download Ejendomsskattebillet » Download Forureningsattest » Download Tingbogsattest » Download BBR-meddelelse
Boligen er vist 1.676 gange