Attraktiv lej i attraktiv kvarter. God til familier

Grøntoften 8, st. th., 2870 Dyssegård - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 850.000

Attraktiv lej i attraktiv kvarter. God til familier

Denne lækker lej er istandsat for 3 år siden ca. Den har et meget stort åbent amerikansk samtale køkken, plads til familien der elsker plads. Det er hjertet af lejligheden og det fanger alles hjerter når man træder inden for. Bad er lækkert med X stor bruseniche sort lækkert bruserhoved med "raindrop" head. Der er 3 meget store lyse vær. alle med stuk og fyldningsvinduer. Vinduerne er brede så man kan sidde og nyde solen som er her stort set hele dagen og aften. Der er mange børn i ejendommen i alle str. Der er 3 skønne dejlige frodige haver til og en legeplads med stort legestativ til børn. Der er fælles gril og mulighed for leje af p plads i gården. på gaden er p plads gratis.
Området er fyldt med gode skoler og institutioner og Fitness center 100 meter væk, alle former for indkøb i gå afstand. Irma, Netto, Rema, Coop osv. cafeer og restauranter rundt hjørnet. Naturområde i Utterslev Mose som er blevet ret populært at gå tur i og der er masser af plante og dyrerigt. Lej er en ret høj stue lejlighed, og kan kan ikke gå forbi og se direkte ind. Der er mulighed for at leje garage i gården og mulighed for at leje endnu større kælderrum mod mindre beløb pr. md ellers er der loftsrum til lej. inden en fremvisning må du godt skrive kort om hvem i er, da jeg kun ønsker det bedste og de bedste for en sund og hyggelig forening. Sund økonomi og foreningslånet er et annuitetslån. Det var en oprindelig 4 vær men er blevet til en 3ér efter det store samtale køkken. der kan laves skille vægge til evt. et rum mere.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Vaskemaskine
  • Keramisk komfur
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine
  • Køle/fryseskab
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 10.000,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 95 m²
Værelser 3
Byggeår 1931
Etage stuen
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 10.000 kr./måned
Variable udgifter
Varme 400 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 2.178 gange