Villa med prima beliggenhed i Glostrups mest eftertragtede kvarter.

Solvangsvej 50, 2600 Glostrup - Villa

Kontantpris
Kr. 6.488.000

Villa med prima beliggenhed i Glostrups mest eftertragtede kvarter.

Stor, klassisk murermester villa med prima beliggenhed i Glostrups mest eftertragtede kvarter. I alt 330 etagemeter, 201 m2. bolig + 129 m² høj og tør kælder.

Husets beliggenhed direkte til Solvangsparken samt husets arkitektur og indretning gør huset til noget helt specielt og sjældent udbudt. Her bor man desuden i nær afstand til både bymidte og S-station, tæt adgang til den nye letbane, skole og daginstitutioner samt Glostrup hospital.

Huset, som er opført i 1955 / 1962 i røde mursten og med rødt tegltag, fremtræder velholdt og funktionelt. Men der er fortsat plads til at sætte sit eget præg på indretningen, herunder evt. etablere et åbent køkken / alrum m.m.

Huset henvender sig til de købere som ønsker ”albuerum”, den store familie, evt. 2 generationer, og til dem som ønsker et hjem som har både charme og kvalitet.

Indretning

Stueplan: (129 m2) :
Entré med garderobe. Hall med trappe til 1. sal samt adgang til køkken med massive fyldningslåger. Fra køkkenet er der adgang til den store spisestue med mulighed for at etablere et åbent køkken / alrum. Fra spisestuen er der åben forbindelse til en stor og lys opholdsstue med en vestvendt karnap samt udgang til syd- og vestvendt terrasse. Herudover finder man et soveværelse med en rummelig skabsvæg (dette var tidligere 2 børneværelser lagt sammen – som let kan genetableres) samt et elegant flisebadeværelse med bruseniche og gulvvarme med udsigt til parken. Endvidere findes yderligere et stort værelse (oprindeligt husets ”master bedroom”) også med fin udsigt til parken.

 1. sal: (67 m2 + 5 m2 (udenfor BBR) = 72 m2) :
  Stor og lys repos med adgang til et meget stort værelse, som har fine anvendelsesmuligheder, kan evt. omdannes til 2 værelser, stue, hobbyrum, yogastudie, stort soveværelse med walk-in eller til evt. kontor til liberalt erhverv– ja, mulighederne er mange. Herudover finder man et velholdt badeværelse med muret bruseniche samt 2 mindre kamre/børneværelser, det ene med indbygget skab og det andet med et 5 m2 walk-in rum med skab. Det er dette rum som er i tillæg til de i alt 196 m2 i det BBR beskrevne boligareal.

Kælderen: (129 m2) :
Trapperum med adgang til et dejligt køkken med klinkegulv, et viktualierum, som evt. kan omdannes til et gæstetoilet/badeværelse. Endvidere et stort disponibelt rum med gode opbevaringsmuligheder samt et kæmpe vaskerum. Under trappen er der et lille rum til ekstra opbevaring. Værkstedet har egen udgang til haven via en udvendig trappe.

Udenfor :
17 m2 muret garage bygget i samme stil som huset. Overdækket terrasse med udendørs pejs. Stor have med Solvangsparken som ”baggrundstæppe” med god plads til afslapning, hygge og leg.

Skal ses !


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Keramisk komfur
 • Køleskab
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Køle/fryseskab
 • Fryser
 • Keramisk Komfur #2
 • Emhætte #2
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 325.000,-
Ejerudgift/md. 4.886
Bolig (BBR) 201 m²
Værelser 7
Kælder 129 m²
Grund 1.000 m²
Byggeår 1955
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 25.448 kr./år
Ejendomsværdiskat 23.500 kr./år
Husforsikring 6.000 kr./år
Renovation 3.353 kr./år
Grundejerforening 100 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 229 kr./år
Ejerudgifter i alt 4.886 kr./md.
Variable udgifter
Vand 525 kr./måned
El 1.000 kr./måned
Gas 1.500 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Lokal Plan GL98 Jf. Tingbogsattest » Download Energimærke » Download El-rapport » Download Tilstandsrapport

Andre faciliteter

 • Høj kælder
 • Eget værksted
 • Garage/Carport
 • Yousee Kabel (Internet & TV)
Boligen er vist 153 gange