Byg nyt til lignende brugte ejendomme koster.

Skibbyvej 21, 4050 Skibby - Landejendom

Kontantpris
Kr. 1.300.000

Byg nyt til lignende brugte ejendomme koster.

Byg nyt til samme pris som, lignende brugte og slitte ejendomme koster.

Landzonetilladelse til 151.m2 er på plads. Hvor ny ejendom skal placeres 100 meter fra Skibbyvej. Har køber behov for større eller mindre bolig skal tilladelsen blot ændres.

Geoteknisk rapport viser normal funderingsforhold til rendefundamenter, ud fra de pågældende boresteder.

Info. 

Arealet på 1,1 ha er tilsået med græs. og nyslået.

Ejendommen er nu klar til køber, med nyanlagt vej, el inc. byggestrømstavle, vand og kloak ført op til den nye bygningsplacering. Tilslutningsbidragene er betalt, derfor inc. i prisen. Det vil være oplagt at plante tujahæk mod nabo, så hele ejendommen er omkranset af beplantning.

Pris 1.300.000.kr  Så kan køber selv beslutte husets udformning. Der laves en købsaftale. Så køber kan søge sin byggetilladelsen, med det samme. Køber kan evt. sætte en midlertidige beboelsesvogn op, til benyttelse indtil huset står færdigt.

Så ønsker du at bo, hvor dine marker støder op til hvor Skibbys gamle jernbanestrækning har gået lige i bavhaven, benytte shelderhytten ved "kløften", med storslået udsigt til hele 3 småskove og nyde stilheden kun afbrudt af fugle og dyreliv, så er det stedet for dig og jer. I får samtidigt muligheden for at beslutte samt opfører lige netop jeres hus, på Skibbyvej 21.

Heste er der plas til på den store 1,1 ha store grund. Eller for den sag skyld udnytte den 425.meter lange agre til atv kørsel. Samt ejendommens egen jagtområde. Grøntsager og juletræer, kan en køber også have. Fotoet af Palmino med føl er lånt.

Ejendommen er registreret som bolig og erhvervsejendom. Så ingen begrænsninger, vedr benyttelse.

Køber skal påregne nedrivning af hovedhuset fra år 1800, på 116.m2, efter opførsel af ny ejendom. Overingen er nu nedtaget pga, fare for sammenstyrtning, så det er en minimal udgift.

Ejendommen og stedet er bestemt et besøg vær. Så du/i, kan fornemme, samt udleve jeres ønsker, drømme og behov, for jeres fremtidig bopælsadresse. Så pak madkurven og eller tag en kande kaffe med for på egen hånd at udforske ejendommen, dette kan nydes ved kløften. Så velkommen til Skibbyvej 21, og god fornøjelse.

Busstoppested og cykelstier lige udenfor indkørslen, kun 1.km til indkøb og skole.

Der vil blive udarbejdet en standart købsaftale.
I er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig på 42433500, så tager jeg med og fremviser.


www.ibershof.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Landejendom
Udbetaling 65.000,-
Ejerudgift/md. 2.030
Bolig (BBR) 116 m²
Værelser 4
Kælder 0 m²
Grund 11.005 m²
Byggeår 1800
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 15.561 kr./år
Ejendomsværdiskat 8.800 kr./år
Ejerudgifter i alt 2.030 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 12.213 gange