Halvt byhus i to plan med egen have og parkering.

Skt. Jørgens Gade 71, st. tv., 5000 Odense C - Halvt dobbelthus

Kontantpris
Kr. 2.295.000

Halvt byhus i to plan med egen have og parkering.

Her udbydes et halvt byhus med egen have og privat parkering. Lejligheden er opdelt i to plan og har et samlet areal på 76kvm bolig og lidt over 70kvm have.
I stueetagen er der stort køkkenalrum med direkte adgang til haven via to dobbeltdøre. I stuen finder man også det unikke badeværelse med indbygget vaskemaskine og runde brusekabine.

Den direkte adgang til haven fra stuen, indbyder til at man åbner dørene på de varme sommerdage og nyder muligheden for at være både inde og ude på samme tid. I bunden af haven finder man også adgang til privat parkering bag aflåst port samt udeskur med elektricitet der giver mulighed for at have en stor fryser eller opbevaring.

På førstesalen er der to lyse værelser, begge med blotlagte spær der skaber en helt særlig stemning. Det ene af rummene har ydermere en stor hems.

Huset er opført i 1759 men har gennemgået en totalrenovering for godt ti år siden. I dag står lejligheden i super god stand og lige til at flytte ind i. Den skønne beliggenhed tæt ved de rekreative områder langs Odense Å, indbyder til gå- og løbeture i de idylliske omgivelser. Desuden er Flakhaven ca. 10 minutters gang fra huset- indkøb mm er inden for kort afstand samt den kommende letbane, som giver let adgang til hele byens mange kulturtilbud.


Se boligen på Boliga.dk

  • Supermarked
    under 100 m

    DagliBrugsen

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Halvt dobbelthus
Udbetaling 115.000,-
Ejerudgift/md. 1.017
Bolig (BBR) 76 m²
Værelser 3
Kælder 0 m²
Grund 150 m²
Byggeår 1827
Etage stuen
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Fællesudgifter 2.000 kr./år
Grundskyld 1.709 kr./år
Ejendomsværdiskat 5.100 kr./år
Husforsikring 1.100 kr./år
Renovation 2.245 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 50 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.017 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download El-rapport » Download Energimærke » Download Tilstandsrapport » Download Tilstandsrapport » Download BBR-meddelelse

Andre faciliteter

  • Internet
  • Kabel-tv
  • Egen parkering
  • Vaskemaskine
  • Flere plan
Boligen er vist 4.087 gange