Hyggelig andelslejlighed beliggende centralt ved Odense å

Frederiksgade 5A, st. t.v.., 5000 Odense C - Andelsbolig

Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 596.030

Hyggelig andelslejlighed beliggende centralt ved Odense å

Denne hyggelige andelsbolig koster kun 2766 DKK/måned inkl. varme & vand at bo i, så det er en yderst attraktiv bolig rent økonomisk. Det er muligt at bo 2 personer i lejligheden, hvis man vil have den variable pris længere ned.

Det er en meget velbeliggende lejlighed ned til Odense Å som jeg har nydt at bo i. Der er kun 5 minutters gang til strøget og H.C. Andersen parken, men det er alligevel så langt væk at man ikke bliver forstyrret af nattelivet. Den primære cykelrute til SDU ligger lige ved døren og der er blot 200 meter til bussen der kører samme vej. Netto (som har døgnåbent), Fakta, Føtex og Super Brugsen ligger indenfor 10 min gang så indkøbsmulighederne er også gode.

Lejligheden består af 2 værelser, køkken, bad og éntre. I kælderen er der cykelrum, vaskerum med 2 vaskemaskiner og en tørretumbler samt 2 tørrerum. Der er adgang til mindst et kælderrum per andel. Der er endvidere et cykelskur i baggården, 6 parkeringspladser og et fælles loft per opgang (deles af 10 andele).

Det kræver blot, at du parkerer 596030 kr. i andelen. Hvis du ikke har pengene, så kan man bruge andelsbeviset som pant, hvilket giver mulighed for et andelsboliglån.

Tøv ikke - ring/sms på 60684242 eller skriv på christian.dahl.jensen@gmail.com for en fremvisning.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 2.402,-
Anv. udgifter 364,-
Bolig (BBR) 64 m²
Værelser 2
Byggeår 1937
Etage stuen
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 2.402 kr./måned
Anvendelsesudgifter 364 kr./måned
I alt 2.766 kr./md.
Variable udgifter
Vand 90 kr./måned
Varme 274 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Referat Generalforsamling 2021 » Download DEA's (Administrator) procedure for køb/salg » Download Nøgleoplysningsskema » Download Tilstandsrapport » Download Vedtægter » Download Husorden » Download Budget » Download Foreningens årsregnskab » Download Energimærke

Andre faciliteter

  • Cykelkælder
  • Loftrum
  • Kælderrum
  • Vaskekælder/vaskeri
  • Dørtelefon
  • Kat tilladt
Boligen er vist 3.068 gange