Gennemrenoveret andel med central beliggenhed i Charlottenlund

Eivindsvej 2, st. tv., 2920 Charlottenlund - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 2.782.492

Gennemrenoveret andel med central beliggenhed i Charlottenlund

DER ER NETOP INDGÅET REALFORHANDLINGER OM LEJLIGHEDEN; OG DEN BLIVER DERFOR SNART TAGET AF MARKEDET.
Ejendommen
Lejligheden en del af en yderst veldrevet andelsboligforening (A/B Bernstoffsvej 162 og Eivindsvej 2-4 ), som består af i alt 15 andelsboliger og 5 lejemål (heraf 4 erhverv). Rødstensejendommen er opført i 1932 og byder på en rigtig lækker fælles have og garage, som kan lejes efter ventelisteprincip. Endvidere byder ejendommen på cykelkælder samt loftsrum til opbevaring.

Indretning
Lejligheden byder på et fantastisk køkken-alrum, der fremstår fuldstændig istandsat med et lækkert køkken udført i lyse grebsfrie elementer fra KVIK samt alt i kvalitets hårde hvidevarer. Alrummet er yderst veludnyttet, indeholder stor spiseplads og rigtige gode opbevaringsløsninger. Badeværelset er smagfuldt istandsat med stor separat bruseniche, væghængt toilet og ikke mindst vaskesøjle. Soveværelset er af rigtig god størrelse og rummer nemt både dobbeltseng samt klædeskabe. Fra både soveværelse og alrummet nås den lyse og rummelige stue via franske døre. Overalt i lejligheden er der lyst med hvide vægge og højt til loftet. Lejligheden blev gennem-renoveret i 2018/2019, og overalt fremstår lejligheden flot med bl.a. ny el og gulve.

Området
Du bliver bosiddende tæt på det hele, uanset om det er Gentofte, Charlottenlund eller Hellerup dine veje går. Samtidig er området skønt med kort afstand til Bernstorff Slotshave, samt hverdagens nødvendigheder i form af Bernstorffsvej station, spisesteder og indkøbsmuligheder.

Økonomi
Andelsforeningen har en rigtig sund økonomi, hvilket understreges af, at boligafgiften bliver sat ned med 39% pr. 1. oktober 2021, dvs. den fremtidige boligafgift er på blot 2.332 kr. (heraf aconto varme: 900 kr.)

Maksimalpris jf. andelsboliglovens §5: 2.769.574 kr.
Dertil løsøre (vaskemaskine, tørretumbler, køle/fryseskab og opvaskemaskine): 12.918 kr.
Samlet overdragelsessum inkl. løsøre: 2.782.492 kr.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 2.332,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 90 m²
Værelser 3
Byggeår 1932
Etage stuen
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 2.332 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Foreningsreferat » Download Vedtægter » Download Vurdering

Andre faciliteter

  • Internet
  • Kabel-tv
  • Cykelkælder
  • Loftrum
  • Dørtelefon
Boligen er vist 1.178 gange