Gennemrenoveret indflytningsklar villa

Solvangsvej 44, 9700 Brønderslev - Villa

Kontantpris
Kr. 1.250.000

Gennemrenoveret indflytningsklar villa

Moderniseret rødstens villa på en central beliggenhed i Brønderslev
Et indflytningsklart hus der har fået en stor tur i 2020 og byder på 100 m2 beboelse fordelt på ét stort soveværelse med god skabs plads. Videre har du to gode værelser med de klassiske indbygningsskabe. Alle rum i stueplan har fået nye gulve i 2020 i det charmerende sildebens mønster samt blevet moderniseret. Videre i huset har du nyt badeværelse med bruseniche.

I enden af huset har du skønt køkken alrum og vinkelstue i et. Husets hjerte rum her byder på store nyt køkken i højglans hvidt design, spisestue og dagligstue i vinklen i disse rum har du gode vinduespartier mod syd og vest. Fra stuen har du ligeledes fri adgang til husets nye træterrasser både mod syd samt en mod vest. Her er der massere af plads til udendørs ophold for ikke at snakke om den 908 m2 store grund der ligeledes ligger syd vest. Så er du glad for lys og sol er huset her for dig.

Fra entréen har du adgang til husets kælder på 64 m2. I kælderen finder du viktualierum, samt to disponible rum foruden vaskerum hvor der også er mulighed for bad.

Huset har ligeledes i 2020 fået skiftet vinduer og døre hele vejen rundt. Der er ligeledes kommet ny carport + du har den oprindelige garage i forlængelse af carporten.

Alt i alt et hus der står indflytningsklar og bare venter på en ny ejer.


https://home.dk/sag/8020000276

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 65.000,-
Ejerudgift/md. 1.252
Bolig (BBR) 100 m²
Værelser 4
Kælder 64 m²
Grund 100 m²
Byggeår 1962
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 8.323 kr./år
Ejendomsværdiskat 6.700 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.252 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 269 gange