Dejligt villa/rækkehus med fantastisk solgård

Grønlandssti, 4 4, Hirtshals, 9850 Hirtshals - Rækkehus

Kontantpris
Kr. 1.400.000

Dejligt villa/rækkehus med fantastisk solgård

Velkommen til Hirtshals centrum.
I gåafstand fra indkøbsmulighederne i centrum, i gåafstand fra færgerne, tog, skoven og stranden ligger denne unikke vinkelbygget villa/rækkehus. Der er kun 2 af disse - så det er en sjældenhed der er til salg, og med en rigtig flot planløsning – en sjældent lysindfald fra nyere Vinduer.
49 km fra Skagen
69 km fra Ålborg

Her er tænkt på det hele – foran huset er der lukket ”gårdhave” med carport, masser af grøn vegetation. Herfra er der to indgange til boligen, hoveddøren og bryggersdøren – du vælger.

Vælger du hoveddøren byder en lille entre med dobbelte franske glasdøre velkommen – herfra en fordelingsgang til:
et dejligt gæste-/børneværelse med skabe.
Huset ene badeværelse med varme i gulvet og unik sanitet.
Huset højdepunkt – adgang via dør med glas til en kæmpestue ca. 40 m2 - med loft til Kip og lysindfald - sjældent set. 5 nyere Vinduer og dør med udgang til Haven. Trægulv som i resten af huset.

Adgang via glasdør til køkken/alrum med stor spiseplads – ca. 8 m. køkkenbord med induktions kogeplader og vask. Masser af skabe, opvaskemaskine, indbygget emhætte med motor på loft Mirco/ovn køleskab alt indbygget.
Fra køkken adgang til Brygges med bord/vask vaskemaskine og tørre tumbler og skabe. Udgang til front gårdhave/car port.

Fra køkkenet (huset vinkelbygning) er der en fordelingsgang (med ovenlys) som giver adgang til husets andet badeværelse som er stort og velindrettet med ovenlys, muret brusekabine, fast hvidt terrazzo bord med vask og underskabe - masser af skabe – gulvvarme,
Videre: adgang til soveværelse 12 m2 - med udgang til haven og videre til kæmpe walk in closet.

Udgang til en have (også udgang fra stue) som er et kapitel for sig selv. Først ”Kretagården” – ca. 100 m2 flisebelagt solgård med hvide vægge på tre sider (øst, nord, vest) – Her kan du leve hele sommeren og ganske ugenert, der er ingen indsyn. Mod syd herfra - græsplæne som ender i en ”skov” også herfra flisebelagt sti som fører forbi først Drivhus, hvor nektarinerne og vindruerne venter på at blive høstet. Videre til overdækket terrasse med Blåregn som dækker hele undertaget, vender mod øst – så det er den perfekte ”morgenmads terrasse” også her er der ingen mulighed for indsyn.

Her findes også døren/adgang til spændende ca. 32 m2 anneks med vinduer og med tre køjer og værksted bygget i køkkenelementer (skal ses) – Bygget og isoleret som helårsbolig. Rigtig mange anvendelsesmuligheder.
Stien ender i en udgang til Danmarksgade.
Boligen er renoveret fra gulv til loft efter forskrifterne – så her er masse af atmosfære og klima, hele året rundt.
Alt i alt en sjælden bolig som vil være perfekte rammer for en fremtidig dagligdag i pagt med Havet og Skove.
Bestil tid for bestigelse


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Rækkehus
Udbetaling 70.000,-
Bolig (BBR) 169 m²
Værelser 4
Grund 566 m²
Byggeår 1961
Energimærke
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 1.300 gange