Ledig bolig i nyopført bofællesskab

Else Alfelts Vej 26, 1., 2300 København S - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 1.399.200

Ledig bolig i nyopført bofællesskab

Bliv en del af EcoVillage Grønne Eng, som er klar til indflytning i februar 2023.

Fællesskabet skal bofællerne selv være med til at udvikle, når ejer- og andelsforeningen og bestyrelsen er stiftet. Men visse fællesaktiviteter og forpligtelser er “prædefinerede”:

Fællesspisning: Der er fællesspisning mandag til torsdag, hver uge. Man skiftes til at lave mad fire familier afgangen. Det vil sige, at man skal lave mad hver tredje uge. Der er mulighed for, at man kan tage maden med hjem i hverdagene, hvis man har brug for en “hjemmedag”. Der kan planlægges fællesspisning i weekenderne, for dem, der er hjemme og har lyst til det.

Madplaner og råvarer forventes leveret fra Meyers, som i forbindelse med opstarten på fællesspisningen sørger for at uddanne bofællerne i hygiejne, udarbejde madplaner samt det at lave mad til mange mennesker. Madplanerne kan justeres løbende efter nærmere aftale. Der vil blive indgået en aftale i foreløbigt 4 måneder, hvorefter foreningen kan ændre aftalen eller den kan opsiges, hvis foreningen har andre ønsker.

Udgangspunktet med madplanen er, at der laves en økologisk og vegansk grundpakke, og så kan kød, brød,ost, mælk, mv. være tilvalg til retterne.

Deleelbiler: Der er rigtig mange af os, som ikke har behov for en bil i hverdagen. Undersøgelser viser, at 1 delebil kan erstatte 5 – 10 private biler. Derfor bliver der indgået leasingaftale i foreningen om 4 deleelbiler (i første omgang) som kan bookes af beboerne via bookingsystemet. Den faste udgift for at have delebilerne stillet til rådighed indgår i andelsforeningens driftsbudget, hvorimod den løbende driftsudgift afholdes af de enkelte beboere efter forbrug. Delebils-aftalen vil blive indgået for 1 år, hvorefter den kan ændres helt efter foreningens ønske.

Fællesskab i hverdagen: Hele bebyggelsen er designet, så den styrker fællesskabet i dagligdagen. Adgangen til boligerne fra 1. sal og opefter, sker via gårdrummet hvor der er adgang til trappe og elevator. Når man kommer op på etagen, sker adgangen til de enkelte lejligheder via brede og attraktive altangange, der opfordrer til ophold – nyd en kop kaffe mens du taler med naboen der kommer hjem.

Gårdrum: Den endelig disponering af gårdrummet er endnu ikke låst fast, der er som beboer via gårdudvalget, mulighed for at være med til at designe uderummet – skal der være legeplads til ungerne, køkkenhave, drivhus til krydderurter ved siden af fælleshuset, Vildmarksspa til de kolde aftener eller udekøkken – mulighederne er mange. Der afsættes et rådighedsbeløb, som kan anvende til at få et fantastisk gårdrum.

Fælles tagterrasser: På taget vil der blive etableret en stor sydvendt tagterrasse i 2 salshøjde samt yderligere en fællestagterrasse i 4. sals niveau med syd og vestvendt placering med den smukkeste udsigtover fælleden. På denne terrasse opføres ligeledes et stort drivhus, hvor der er rig lejlighed til at dyrke grøntsager mv. På begge tagterrasser vil det være muligt at bygge højbede og dyrke grøntsager til brug i fælleskøkkenet.

Spisesale: På den bedste beliggenhed i bebyggelsen, direkte til Kalvebod Fælled opføres fælleshuset i 2 etager. Her vil være 2 spisesale med intern trappeforbindelse og hele 2 køkkener. Fra stueetagen vil der være udgang til terrasse, ligeledes med den flotteste udsigt.

Flere steder i bebyggelsen er der attraktive fællesrum, der vil være et multi-/aktivitetsrum f.eks. til Yoga, atelier, byttecentral eller måske legerum – mulighederne er mange, også herfra er der udsigt over fælleden.

Fællesvaskeri: Der opføres et fællesvaskeri med regnvandsgenanvendelse, barnevognsrum. I den modsatte ende af bebyggelsen etableres et værkstedrum, her vil der være muligt at vedligeholde sin cykel eller lave andre opgaver som kræver at man har adgang til et værksted.

Gæsteværelser: Har du overnattende gæster, har du mulighed for at booke et af foreningens gæsteværelser. Der vil opføres en afdeling med 3 gæsteværelser med eget bad.

Teenageafdeling: Når Teenageren har lyst til at prøve at bo lidt for sig selv, men ikke er helt klar til at flytte hjemmefra, så er der mulighed for at indgå i teenager-fællesskabet, som består af en teenageafdeling med 4 værelser med eget the-køkken og badeværelser.

Kontorfællesskab: Har du lyst til at arbejde hjemmefra, så tag computeren under armen og brug kontorfællesskabet som også hører til bebyggelsen, og endelig – har du lyst til at spille musik, så er der andre ligesindede der vil bruge øvelokalet som er en del af bebyggelsen.

Alle disse fælleslokaler er til rådighed for Bofællesskabet Grønne Eng i bebyggelsen, i sidste ende, vil det være jer som kommende beboere der skal definere om lokalerne skal anvendes til det som vi har foreslået og I skal definere betingelserne for anvendelse. Vi sætter rammerne, I fylder dem ud.

Vær en del af fællesskabet og indgå i de mange udvalg og arbejdsgrupper som bliver nedsat undervejs.

Boligen: Godt indrettet 3/4-værelses ejerlejlighed, alle kvadratmeter er udnyttet til det yderste. Her er der ikke brugt mange pompøse kvardratmeter på en stor entre, men fra den brede, vestvendte svalegang, hvor du kan nyde en kop kaffe med dine flinke naboer, træder du ind i lejlighedens hjerte, nemlig den dejlige opholdsstue med køkkenet. Her er der lavet plads til, at du kan opsætte dit helt eget garderobeskab, lige indenfor døren og i forlængelse af køkkenet. Lejligheden byder endvidere på 2 gode soveværelser og mulighed for etablering af yderligere et 1 mindre værelse, eller dette kan anvendes til spiseplads. Fra alle værelser er får man morgensolen ind af vinduerne, så man er sikker på at dagen starter godt. Veldisponeret badeværelse med stor bruseniche og plads til vaskesøjle.

Boligen bliver opført i gode miljørigtige materialer, så som Svane-køkken med hvidolieret egetræsbordplade, Egetræsparketgulve i stue og værelser samt flotte lyse klinker på badeværelset.

Mange af boligerne er allerede solgte, så det er ved at være tid, hvis du skal være en del af EcoVillage Grønne Eng.

Vil du vide mere om bofællesskabet eller en af de ledige boliger, er du meget velkommen til at tage fat i os.


https://www.gronneeng.dk/

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Emhætte
  • Ovn
  • Køle/fryseskab
  • induktionskogeplade
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 7.284,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 95 m²
Værelser 4
Byggeår 2023
Etage 1.sal
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 7.284 kr./måned
Variable udgifter
Varme 3.105 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

  • Cykelkælder
  • Kælderrum
  • Altan
  • Tagterrasse
  • Husdyr tilladt
  • Elevator
Boligen er vist 1.744 gange