Bo billigt og godt på landet i smukt lille hus m/naturhave &fibernet

Nejstvej 105, 9382 Tylstrup - Villa

Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 575.000

Bo billigt og godt på landet i smukt lille hus m/naturhave &fibernet

Brutto 1266 kroner. Netto 1004 Kroner *)

Beboelse med økonomisk frihed: Bo superbilligt i et lille, men robust og godt isoleret totalmoderniseret lille romantisk charmerende hus - i fred og ro på landet - med 70 kvm samlet boligareal og et udhus på 20 kvm. med tørt loft til opbevaring.

*) Hvis du vælger et Nordea BoligPuls afdragsfrit lån viser beregningen pr. 18. maj 2022 et brutto på kun 1266 pr. måned og en netto på 1004 kr. pr. måned.

Med huset følger en dejlig færdigindrettet naturhave der grundet dens opbygning og indretning kræver meget lidt vedligehold. God afstand til naboer, kort afstand til storbyen. Kort sagt, her kan du få lov at være dig selv, pakket trygt og rart ind i en enestående natur med flora og fauna i rigt overmål.

Samtidig er der kort afstand til storbyen og store byer: Der er kun 12 minutters kørsel til StorAalborg (Bouet), 5 min. til Brønderslev og kun cirka 20 min. til Hjørring.

Hus: Her er der tale om et solidt lille hus der i sin tid blev anvendt som bolig for et banefunktionær ægtepar. Et såkaldt ledvogterhus, eller banehus om man vil. Disse huse er kendte for at være særdeles solidt byggede. Dette her blev bygget anno 1900 efter Bane Danmarks strenge anvisninger.

Det lille hus er fuldt gennem moderniseret i årene 2010, 2011 og 2012; som et fritidsprojekt - udført af en professionel håndværker. Det fornemmer man med det samme. God kvalitet i arbejdet! Huset har et godt indeklima der er gennemtænkt i forbindelse med isolerings processen.

Wi-Fi, tv, telefon og internet: Huset har fik indlagt fibernet i 2014 og jeg har personligt selv 1000/1000 Mbit i hastighed. Dermed er der fantastiske muligheder for at kunne arbejde hjemmefra.

Der er også en særdeles billig varme i form af en effektiv brændeovn - der er hensigtsmæssigt placeret midt i huset - hvilket sikrer en god fordeling af varmen i hele huset. Der er et godt træk i skorstenen - der er bygget rigtigt - i forhold til godt aftræk, der sikrer minimum støv.

Der MEDFØLGER brænde med i købsprisen til cirka 3 - 4 års! - forbrug af brænde. Så du skal ikke tænke på lige at skaffe brænde de første mange år.

Officielt er huset registreret med elvarme og der forefindes el radiatorer på overetagen. Ligeledes er der elvarme i gulvet på badeværelset (stueetagen), der altid er slået til.
Grundet husets gode evne til at holde på varmen fra brændeovnen - har jeg aldrig haft el-radiatorerne tændt på overetagen i de 10 år jeg har boet her

Ligeledes billig forsikring, vand og lav ejendomsskat. De samlede ejerudgifter andrager kun 766 kr./mdr.

Hus og Have: Det lille smukke hus er på i alt 70 bolig kvm fordelt med 42 kvm i stueplan plus 28 kvm loftetage.
Huset ligger trygt og rart i en flot anlagt skov og naturhave med fokus på de mange varierende fuglearter, smukke sommerfugle og søde pindsvin der er kommet til haven efter den blev etableret som en skov og naturhave.

Grund: Grunden er på hele 2080 kvm med en stor rund vende og P-plads midt på grunden. Indkørsel går via en lille hyggelig "skovvej" som også tilhører ejendommen.
Haven er opdelt i skov og naturhave med stier og ris hegn. Videre med vende og p plads og en indre have med plæne og natur bede med ny plantede spændende træer.

Udhus: Der er et skønt udhus på 20m2 (plus loftetage). Udhuset blev moderniseret samme tid som huset med nye spær og tag i samme stil som huset.
Udhuset er indrettet primært som værksted, sekundært som bolig til 3 stk katte og 1 stk. hund når jeg er på arbejde.

Udhuset er endvidere smart indrettet med "hundehule" og ude hundegård. På loftet bor de 3 katte, tørt hyggeligt og rart. De har en katte trappe ude fra carporten og kan frit bevæge sig ud og ind. Kattene vil gerne medfølge i handlen.

Carport: På østsiden af udhuset er der tilbygget en carport.

Have-skure/Grund: På grunden er der også et godt lukket haveskur med flisegulv og et stykke derfra en trailercarport.

Ligeledes et nyt åbent skur med halvtag til brædder og plæneklipper, haveredskaber med videre. Sidst, men ikke mindst 2 nyttige brænde skure.

Hus, indvendig beskrivelse: Det lille hyggelige hus er opført i 1 1/2 plan. Huset indeholder en lille entre med adgang til trappe til loftsetagen.
Fra entreen giver boligen desuden adgang til opholdsstue med køkken alrum.
Til den anden side af entré en - er der adgang til lille spisestue som så har videre adgang til toilet og bad med dejlig elvarme i gulvet. Desuden el vandvarmer til varmt vand.

På loft etagen er der skråvægge og 2 værelser: 1 rum anvendes til soveværelse samt opbevaring og 1 rum til kontor samt opbevaring. Bemærk begrænset loftshøjde.

Restaureringen af huset/materialer i årene 2010, 2011, 2012 udført af en professionelhåndværker: Blandt andet udskiftning af gammelt tag til nyt tag, nye spær med samtidig bevarelse af de gamle åser. Nye galv. tagrender, nye ege laminat stav plank gulve, installation af nyt køkken og installation af bad/toilet med gulvvarme. Nye vvs og elinstallationer, samme år.

Alle de gamle vinduer blev udskiftet med nye lavenergi VELFAC ALU-vinduer overalt (med udluftningsventiler) -
De skal aldrig males og det er bare markedets bedste vinduer.

Offentligt vandværks forsyning med koldt velsmagende vand.

Isolering/Energimærke D, - med godt indeklima hensyn: Huset er isoleret på indvendig side mod indervæggen med 100 mm mineraluld. Dermed bevares luftcirkulation i tegl murenes hulrum som gør at huset er tørt og har et godt indeklima uden fugtgener.

Husets overetage er også godt isoleret mod taget; hanebånd, skråvægge, skunke med 200 mm mineraluld.

Af faste installationer skal nævnes at der medfølger, køle fryseskab, vaskemaskine og glaskeramisk komfur med indbygget ovn.
Varmt vand: El-opvarmet varmtvandsbeholder til bad og køkken brug.

Øvrig fakta registrering:
Beliggenhed (kvalitet): Sikker
Opførelses-år: 1900
Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg
Afløbsforhold: Tømmetank med udsivningstilladelse.
Radon stråling: Lav, eller ingen.
Kommune: Brønderslev kommune/Aalborg Kommune.

Naboer: Der et et godt naboskab på Nejst. Naboerne ejer i fællesskab en dejlig stor naturgrund med ny flot bålhytte og kraftige bord bænke sæt. Dette har du mulighed for at kunne benytte til festlige eller hyggelige lejligheder. Men du kan også bare være dig selv, hvis du helst vil være det.

Link til billeder af haven: Skov og natur-haven der tilhører huset er et kapitel for sig selv. Det har taget 10 år at etablere den. Jeg er uddannet Gartner og gik straks i gang da jeg overtog ejendommen. Haven er dermed meget nem at holde og passer nu stort set sig selv.

Der medfølger en gigantisk bunke færdigt og klar til brug - klasse A1 økologisk - kompostjord du kan bruge til etablering af grøntsagsbede. Ligeledes medfølger masser af ris til til brug for efterfyldning af ris hegn.

På linket nedenunder er der mange flere billeder fra ejendommen. Så får du et godt indtryk af hvad du får for pengene.

Vurdering og fastsættelse af pris: Ejendommen er netop blevet vurderet af Total kredit (2021) og er vurderet til netto kr. 575.000 kontant med mulighed for op til 80% real kredit belåning. Helt perfekt.

Boliga har sammenlignet 3 forskellige vurderinger og er endt på 625.000 kr. i gennemsnit.
Så min pris er altså sat til den reelle NETTO vurdering kreditforeningen har sat - uden forsøg på at skrue prisen op, blot fordi markedet er højt.

En flot tilstandsrapporten blev udført tirsdag, den 12. april 2022. Elinstallation rapport den 13. april 2022.
Det er en sikkerhed for dig som køber - så du bliver bekendt med evt. fejl og mangler: Ligeledes er det en betingelse for, at jeg som sælger kan tilbyde dig en ejerskifteforsikring. Sikrer dig en god tryghed.

Kunne du tænke dig at komme og se huset er du meget velkommen til at kontakte mig. Så finder vi en tid.

Glæder mig til at høre fra dig. Velkommen.
Ring eller sms til telefon 41637331, eller send besked via denne platform.
Med venlig hilsen Bjarne Andersen, ejer.


https://photos.app.goo.gl/WJ4TQvY1dNwZRaQf8

 • Byggemarked
  under 10 km

  Jem og Fix 4,5 km

 • Apotek
  under 10 km

  Brugsen Tylstrup max 2 km

 • Bedste restaurant
  under 10 km

  McDonald's max 2 km

 • Bedste pizzeria
  under 10 km

  Tylstrup Pizzeria max 2 km

 • Bilmekaniker
  under 1 km

  Nejst

 • Golfbane
  under 10 km

  Brønderslev Golfklub max 8 km

 • Bedste takeaway
  under 10 km

  McDonald's 2 km

 • Busstoppested
  under 1 km

  Vinke stop

 • Dagpleje
  under 1 km

  Nejst Dagpleje

 • Togstation
  under 10 km

  Brønderslev 6 km

 • Skov
  under 100 m

  Baneskov Nejst

 • Svømmehal
  under 10 km

  max 5 km

 • Sportsklub
  under 10 km

  Tylstrup 2 km

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Keramisk komfur
 • Emhætte
 • Ovn
 • Køle/fryseskab
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 30.000,-
Ejerudgift/md. 766
Bolig (BBR) 70 m²
Værelser 4
Kælder 0 m²
Grund 2.080 m²
Byggeår 1900
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 1.971 kr./år
Ejendomsværdiskat 1.260 kr./år
Husforsikring 2.661 kr./år
Renovation 2.865 kr./år
Skorstensfejer 427 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 14 kr./år
Ejerudgifter i alt 766 kr./md.
Variable udgifter
Vand 164 kr./måned
Varme 150 kr./måned
El 625 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Brugsanvisning, så nemt er det.. » Download Egen boligbeskrivelse » Download Tilbud om ejerskifteforsikring » Download Bemærkning til flot tilstandsrapport » Download Bemærkning til el rapporten » Download El-rapport » Download Sparet mægler kommer køber til gode » Download Din tryghed som køber udenom mægler » Download Tilstandsrapport » Download Offentlig ejendomsvurdering » Download Vurdering » Download Tingbogsattest » Download Køber rapport fra DinGeo Boliga » Download Forureningsattest » Download Forsikringspolice » Download Ejendomsdatarapport » Download Kort over vejforsyning » Download Energimærke » Download BBR-meddelelse » Download Ejendomsskattebillet

Andre faciliteter

 • Internet
 • Kabel-tv
 • Brændeovn
 • Garage/Carport
 • Vaskemaskine
 • Flere plan
Boligen er vist 3.624 gange