Flot andelsbolig med lækker central beliggenhed og sydvendt altan

Rødegårdsvej 108, 1. tv.., 5000 Odense C - Andelsbolig

Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 689.826

Flot andelsbolig med lækker central beliggenhed og sydvendt altan

Pæn og velholdt 2-værelses andelslejlighed på 1. sal i Odense C, beliggende på Rødegårdsvej midt mellem gågaden og Syddansk Universitet. Der er gode parkeringsforhold samt indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. Ligeledes busstop lige udenfor døren og kort afstand til den nye letbane, som bl.a. kører til banegården, Rosengårdscentret og Syddansk Universitet.

Den lyse og rummelige lejlighed på 61 m2 er fordelt på en lille entré/fordelergang, køkken, bad, soveværelse samt stue med udgang til sydvendt altan. Tilhørende lejligheden er også et lille kælderrum samt et større loftsrum. Der er fælles vaskeri i kælderen og ligeledes en fælles baggård/have samt cykelkælder. Alle vægge er hvidmalede hvorfor man nemt kan sætte præg på lejligheden med malerier, møbler m.m. Soveværelset og stuen har et lækkert og lyst trægulv, der giver charme til boligen. Altanen vender ud mod vejen med parkeringsplads på modsat side og således ingen generende naboer der kan kigge over på en når man nyder solen. Soveværelset vender ud mod baggården og dermed væk fra evt. trafikstøj.

Ejendommen består i alt af 17 lejligheder fordelt på tre opgange. Den flotte murstensbygning er opført i 1937 og har været igennem større renovering i 2004/2005 samt 2008 med bl.a. udskiftning af vinduer. Der er for nylig også udskiftet hoveddøre. I selve lejligheden er køkken og badeværelse renoveret i 2006, i tillæg er der i badeværelset lagt fliser og installeret varmegulv i 2010.

Boligforeningen har en sund økonomi og værdsætter vedligehold af ejendommen, som der løbende udarbejdes vedligeholdelsesplaner for. Som andelshaver hæfter man ikke for mere end ens eget indskud, dvs. at man ikke hæfter for kassekreditten i banken eller gælden i kreditforeningen (se nøgletalsskema og årsrapport for yderligere oplysninger vedr. økonomi).


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Keramisk komfur
 • Emhætte
 • Køle/fryseskab
 • Varmegulv
 • Trægulv
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 3.747,-
Anv. udgifter 65,-
Bolig (BBR) 61 m²
Værelser 2
Kælder 340 m²
Grund 635 m²
Byggeår 1937
Etage 1.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 3.747 kr./måned
Anvendelsesudgifter 65 kr./måned
I alt 3.812 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Husorden » Download Vedtægter » Download El-rapport » Download Energimærke » Download Foreningens årsregnskab » Download Nøgleoplysningsskema » Download Nøgleoplysningsskema » Download Budget

Andre faciliteter

 • Cykelkælder
 • Loftrum
 • Kælderrum
 • Altan
 • Husdyr tilladt
 • Vaskekælder/vaskeri
 • Dørtelefon
Boligen er vist 1.448 gange