Attraktivt beliggende andelsbolig på Østerbro

Øster Farimagsgade 91, 3. th., 2100 København Ø - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 4.133.813

Attraktivt beliggende andelsbolig på Østerbro

Indretning:
Rummelig og veldisponeret fireværelsers andelsbolig på 3. sal på Øster Farimagsgade 91. Fordelingsgang med dør til de to stuer mod gaden med udsigt over Holmens Kirkegård. Til den anden side træder man ind i lejlighedens midterste rum med adgang til værelse samt køkken, hvorfra der er adgang til badeværelset. Fra værelser og køkken er der udsigt til mindre, hyggelig gård med havemøbler og beplantning.
Sælger har igangsat en renovering af lejligheden, og der må påregnes en del færdiggørelse. Der er for ti år siden installeret nyt kvalitetskøkken med hårde hvidevarer fra Miele, som aldrig er brugt. Der er desuden påbegyndt nyt badeværelse, som skal afsluttes.
Andelsforeningen, som kun består af den ene opgang, har et godt socialt miljø og en solid økonomi. Ejendommen er fra år 1874 og fremstår pæn, men lidt slidt. Foreningen har vedtaget diverse renoveringsprojekter af ejendommen, der finansieres af foreningen uden forhøjelse af boligafgiften.
Området:
Lejligheden er beliggende på det populære og hyggelige Østerbro med udsigt til Holmens Kirkegård og i gå-afstand til både det lækre indkøbsstrøg på Ndr.Frihavnsgade og Østerbrogade, hyggelige kaffebarer, gastronomiske oplevelser og dejlige grønne områder som Østre Anlæg, Søerne og Kastellet. Af offentlig transport kan bl.a. nævnes metro ved Trianglen, som nemt og bekvemt tager dig rundt i byen. Den lokale skole hedder Øster Farimagsgade Skole og ligger i tæt afstand, så børnene selv kan gå i skole.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Vaskemaskine
  • Elkomfur
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine
  • Køle/fryseskab
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 4.150,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 110 m²
Værelser 4
Kælder 6 m²
Byggeår 1874
Etage 3.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 4.150 kr./måned
Variable udgifter
Varme 700 kr./måned
El 400 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Salgsopstilling » Download Valuarvurdering » Download Energimærke » Download Tingbog » Download Andelsboligbesvarelse » Download Vedtægter » Download Tilstandsrapport » Download Tilstandsrapport » Download Tilstandsrapport » Download Forsikringspolice » Download Nøgleoplysningsskema » Download Ejendomsdatarapport » Download Foreningsreferat » Download Foreningens årsregnskab

Andre faciliteter

  • Internet
  • Kælderrum
  • Køkkentrappe
  • Dørtelefon
Boligen er vist 1.218 gange