Attraktivt beliggende andelsbolig på Østerbro

Øster Farimagsgade 91, 4. th.., 2100 København Ø - Andelsbolig

Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 4.091.279

Attraktivt beliggende andelsbolig på Østerbro

Indretning:
Rummelig og veldisponeret femværelsers andelsbolig på 4. sal på Øster Farimagsgade 91. Entre med adgang til stue mod gaden med udsigt over Holmens Kirkegård. Spisestue med adgang til køkken, bad og toilet. Endvidere stort soveværelse med skabe. Fra køkken er der udsigt til mindre, hyggelig gård med havemøbler og beplantning. Lejligheden har et yderligere fint værelse p.t. indrettet til kontor. Lejligheden overtages som beset og der medfølger pæne tæpper, komfur, vaskemaskine og køleskab.
Andelsforeningen, som kun består af den ene opgang, har et godt socialt miljø og en solid økonomi. Ejendommen er fra år 1874 og fremstår pæn, men lidt slidt. Foreningen har vedtaget diverse renoveringsprojekter af ejendommen, der finansieres af foreningen uden forhøjelse af boligafgiften.
Området:
Lejligheden er beliggende på det populære og hyggelige Østerbro med udsigt til Holmens Kirkegård og i gå-afstand til både det lækre indkøbsstrøg på Ndr.Frihavnsgade og Østerbrogade, hyggelige kaffebarer, gastronomiske oplevelser og dejlige grønne områder som Østre Anlæg, Søerne og Kastellet. Af offentlig transport kan bl.a. nævnes metro ved Trianglen, som nemt og bekvemt tager dig rundt i byen. Den lokale skole hedder Øster Farimagsgade Skole og ligger i tæt afstand, så børnene selv kan gå i skole.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Vaskemaskine
  • Elkomfur
  • Køleskab
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 4.150,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 110 m²
Værelser 5
Byggeår 1874
Etage 4.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 4.150 kr./måned
Variable udgifter
Varme 900 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Forureningsattest » Download Energimærke » Download VVS-rapport » Download Vedtægter » Download Vurdering » Download Nøgleoplysningsskema » Download Foreningens årsregnskab » Download El-rapport » Download Egen boligbeskrivelse

Andre faciliteter

  • Kabel-tv
  • Loftrum
  • Husdyr tilladt
  • Dørtelefon
Boligen er vist 2.016 gange