Køgevej 198, Fjællebro, 4100 Ringsted - Villa

Kontantpris
Kr. 1.085.000

Velhold og indflytningsklar landvilla med funktionel planløsning i 2 plan fra 1934, med 3 (4) værelser, samt integreret udestue som kan benyttes som bryggers. Dejlige udenomsarealer med carport og en stor naturgrund på 1310 kvm. med drivhus. Villaen er beliggende i den huggelige landsby Fjællebro på 7min kørsel fra Ringsted. Hus er renoveret løbende igennem de sidste par år og står indflytningsklar. Bølgende marker på anden side af vejen og masser af natur direkte i baghaven, hvor både de grønne fingre og dyreliv kan nydes. Tæt på skole, daginstitutioner, handlemuligheder og aktiviteter i de nærliggende byer.
Nu udbydes denne flotte landvilla fra 1934 med fliset facade og rødt tegltag, beliggende i Fjællebro under Ringsted. En stor have med flisebelagt terrasse, grantrer, drivhus, pære og forskellige sorter af æbletræer og andre bærbuske. En aflang indkørsel med lads til 3 biler. Hvor af den ene kan holde i tørvejr, i carporten samt skur i haven og skur i forlængelse af carport.
Boligen består af 2 plan og er på 94 kvm. som er perfekt udnyttet og passer til både singlen parret og den lille børnefamilie. Underetagen består af en entre, et badeværelse, 1 (2) værelser, køkken og et rummeligt integreret udhus som benyttes som bryggers på ca. 20 kvm med Troldtekt loft og direkte udgang til den flisebelagt terrasse. 1 salen består ad 2 værelser og en rummelig midtergang som kan benyttes som tv-stuen eller opholdsrum.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 55.000,-
Ejerudgift/md. 1.622
Bolig (BBR) 94 m²
Værelser 4
Byggeår 1934
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 12.214 kr./år
Ejendomsværdiskat 7.245 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.622 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download El-rapport » Download Tilstandsrapport
Boligen er vist 413 gange