Attraktiv treværelseslejlighed med altan i lukket gård ved FRB Have

Pile Allé 19, 3. th., 2000 Frederiksberg - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 1.050.000

Attraktiv treværelseslejlighed med altan i lukket gård ved FRB Have

Treværelses andelslejlighed på 74 kvadratmeter + altan beliggende på 3. sal i rolig gård på Pile Allé.

OBS: KUN BYTTE!

Vi er en familie på fire, som overvejer at bytte vores utrolig dejlige andelslejlighed på Frederiksberg til noget større - i Københavnsområdet, Roskildeområdet eller på Frederiksberg. Umiddelbart er vi mest interesserede i et hus med have, men rækkehuse, andelslejligheder og villalejligheder har også vores interesse. Vi kan bytte med både andels- og ejerboliger, men salg uden bytte er ikke en mulighed.

HAVES
Vores lejlighed ligger lige over for De Små Haver mellem Frederiksberg Have og Søndermarken. Den ligger midt i en lukket gård med frugttræer, grill-hjørne og legefaciliteter, og der er således ikke vej eller trafikstøj på nogen sider.
Lejligheden er opdelt i tre værelser og et køkken med spiseplads. Derudover er der en lille gang og et badeværelse. Der er udgang til stor altan fra det ene værelse. Der er ligeledes loftrum og kælderrum.

Bygningen er fra omkring år 1900 og bygget i herskabelig stil med højt til loftet, stuk og et godt lysindfald fra de store vinduespartier. Foreningen har en bumstærk økonomi, fjernvarme og virkelig søde naboer.

ØNSKES:
Bolig på mindst 140 beboelige kvadratmeter - gerne lidt større. Vi er interesserede i at bytte til hus eller rækkehus i Københavnsområdet eller i Roskilde og omegn (fx Lejre eller Hvalsø), en større lejlighed på Frederiksberg (andel eller ejer), eller en villalejlighed på Frederiksberg, i Valby, Vanløse eller lignende.

Vores kriterier er: 1) At boligen ligger i et børnevenligt kvarter. 2) At den ligger så både København og Holbæk kan nås inden for 45 minutter, gerne med tog. 3) At der er (mulighed for at etablere) 4 værelser. 4) At boligen har en herlighedsværdi, som nogenlunde svarer til den lejlighed vi bor i nu. 5) Boligen må gerne ligge tæt på parker eller natur.

ØKONOMI:
Vores andelslejlighed er med en kvadratmeterpris på lidt over 13.000 kr. meget lavt prissat. Den endelige pris afhænger af en vurdering af forbedringer, men vil være på omkring 1.050.000. Den månedlige ydelse til foreningen er på 3.498 + varme og altantillæg, i alt 4.300 pt.

Maksimalprisen på den bolig vi gerne vil bytte til afhænger naturligvis af boligtype og samlede udgifter, men hvis det er en ejerbolig vil maksprisen ligge på omkring 5 mio.

OBS: Skriv gerne sms eller mail i stedet for at ringe.


https://www.dba.dk/frederiksberg-andelslejlig/id-1095473558/

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Gaskomfur
  • Opvaskemaskine
  • Ovn
  • Køle/fryseskab
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 3.498,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 74 m²
Værelser 3
Byggeår 1907
Etage 3.sal
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 3.498 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

  • Loftrum
  • Kælderrum
  • Altan
  • Køkkentrappe
  • Vaskekælder/vaskeri
Boligen er vist 18.020 gange