Lys og stor 102 kvm andel på Amager, 4 værelser + 2 badeværelser

Øresundsvej 28, 2. 32., 2300 København S - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 2.572.025

Lys og stor 102 kvm andel på Amager, 4 værelser + 2 badeværelser

Vores elskede hjem igennem de sidste snart 10 år består af to sammenlagte lejligheder (tidligere lejlighed nr. 32 og 33) på 2.sal, og består for nuværende af et stort køkken-alrum, en ”ekstra-stue” (som relativt nemt kan indeholde/omdannes til et ekstra soveværelse), to toilet- og badeværelser, to soveværelser og to store indbyggede opbevaringsskabe. Lejligheden er delevenlig. Boligens primære opholdsrum har store sydvendte vinduer, som fylder størstedelen af facaden, hvilket har været en fryd om sommeren og på varmeregningen om vinteren.

Med boligen medfølger egne kælderrum (2 stk. hver á ca. 4 m2), brugsret til fælles gård og to stk. nyrenoverede vaske- og tørrerum. Der er P-pladser og garager i gården (OBS: der er GRATIS parkering på samtlige veje syd for Øresundsvej). Dertil er der rig mulighed for at parkere sine cykler ude foran hovedindgangen til bygningen, eller sin dyre ladcykel inden under cykelhalvtaget i gården eller i cykelkælderen.

De to nyrenoverede vaskerum indeholder hver to stk. nye store vaskemaskiner samt tørretumbler og er GRATIS at bruge for beboerne. Dertil har foreningen to store tørrerum til fri afbenyttelse. I det ene badeværelse i lejligheden, er der dog (grundet småbørn) installeret vaskesøjle (vaske- og tørremaskine), som kan blive stående hvis ønsket. Beboelsen er handikap- og ældre-venlig, da der er blevet monteret en ny lift fra gade-plan til repos/hovedindgang samt elevator. Alle døre i foreningens fælles-rum (inkl. hoveddør og port til gård, som åbner automatisk) samt vaske- og tørremaskinerne betjenes via smarte nøgle-brikker.

Foreningen er i færd med at udarbejde et altan-projekt, som potentielt kan give et eller to stk. sydvendte altan(er) uden forøgelse af boligafgiften. Dertil er der snak om kommende solcelle-anlæg på taget. Foreningen er meget velholdt, og der bliver taget hånd om tingene. Der er forholdsvist nyt tag, faldstammer, døre, vinduer og vandrør i hele ejendommen. Foreningen har, som nævnt, en sund økonomi, lån med fast 1,0% rente, samt et væsentligt indestående/overskud i banken. Der er en klar forventning om at boligafgiften forbliver uændret de næste mange år, og at værdien af boligen ikke vil blive påvirket negativt i krisetider.

Beboerne består af en blanding af studerende, børnefamilier og de lidt ældre (visse, som i sin tid var med til at stifte foreningen, og derfor har masser af viden om ejendommen og foreningen). MEGET søde naboer!

Foreningen er koblet op på fibernet, og man kan via få klik med musen, hvis ønsket, få 200/200 Mbit for 100 kr./mnd eller 1000/1000 for 200 kr./mnd. via SundbyNet. Hvis der ønskes TV-pakker, kan disse tilvælges fra 79 kr./mnd.

Link til 3D-model af nuværende indretning:
https://cloud.magicplan.app/plan/a76fa0c2-963e-4584-acac-1abc73f47113/sketch/3d/63e4d2ee.a1797bff?fbclid=IwAR0-9YAmMrZXPO50yoszNlTdJF00Jk7ZpmtMceVgYWgkjfGYamsyhdDQBBI

Link til alle foreningens papirer:
https://we.tl/t-Q1rSBIfdWx

----- OMRÅDET -----
Området er i stor vækst grundet dets placering i smørhullet imellem stranden, Amagerbrogade, Amager Centret, supermarkeder, take-away-steder, restauranter, træningscentre, svømmehal, grønne områder, Amager Hospital, legepladser, skoler og daginstitutioner.

KORT FORTALT: Ca. 100 m til indkøb, 300 m til Amagerbrogade, 400 m til nærmeste metro (Lergravsparken St.), 500 m til Amager Centret, 700 m til Amager Hospital og 1200 m til Amager strand.

Link til Boligas beskrivelse af foreningen og området:
https://www.dingeo.dk/adresse/2300-k%C3%B8benhavn-s/%C3%B8resundsvej-28/

----- ØKONOMI -----
PRIS: 2.572.025 kr. (inkl. forbedringer og løsøre)
BOLIGAFGIFT: 5.853,27 kr.
A CONTO VARME: 800 kr.

Forventede løsøre og medfølgende hårde hvidevarer:
- Helt ny opvaskemaskine af mærket Elektrolux
- Stort, nyt ”amerikaner”-køle-fryseskab af mærket Gorenje
- Ny vaskemaskine af mærket LG
- Siemens tørretumbler
- Forholdsvis ny ovn af mærket Gram
- Stort og flot indbygget klædeskab

----- PRAKTISK INFO -----
- Overtagelse d. 1. maj 2023 (kan diskuteres ??).
- Vi holder åbent hus nu på søndag d. 5. marts i tidsrummet 11:30-12:30. Alle er velkomne, ingen tilmelding nødvendig.
- Alternativt kan der skrives til Freyja Sveinsdóttir Anderberg eller undertegnede enten her, på Facebook eller via mail Madijun@gmail.com eller Freyja0803@hotmail.com for en mere personlig fremvisning (muligt de fleste tidspunkter alle ugens dage).


https://cloud.magicplan.app/plan/a76fa0c2-963e-4584-acac-1abc73f47113/sketch/3d/63e4d2ee.a1797bff?fbclid=IwAR0-9YAmMrZXPO50yoszNlTdJF00Jk7ZpmtMceVgYWgkjfGYamsyhdDQBBI

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Opvaskemaskine
 • Ovn
 • Køle/fryseskab
 • Kogeplader
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 5.853,-
Anv. udgifter 0,-
Bolig (BBR) 102 m²
Værelser 4
Byggeår 1959
Etage 2.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 5.853 kr./måned
Variable udgifter
Varme 500 kr./måned
El 800 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Vedtægter » Download Vurderingsrapport af forbedringer og løseøre » Download VVS-rapport » Download Tilstandsrapport » Download Foreningsreferat » Download Foreningens årsregnskab » Download Energimærke » Download El-rapport

Andre faciliteter

 • Internet
 • Kabel-tv
 • Cykelkælder
 • Kælderrum
 • Atriumgård
 • Garage/Carport
 • Egen parkering
 • Elevator
 • Vaskekælder/vaskeri
 • Dørtelefon
 • Kat tilladt
Boligen er vist 2.316 gange