ENDERÆKKEHUS TIL SALG I ØKOFÆLLESSKABET KARISE PERMATOPIA

Permatopia 88, 4653 Karise - Rækkehus

Åbent hus: 3. juni 11:00-13:00 Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 2.561.000

ENDERÆKKEHUS TIL SALG I ØKOFÆLLESSKABET KARISE PERMATOPIA

Velbeliggende enderækkehus til salg i det dejligste økofællesskab syd for Køge.
KARISE PERMATOPIA er et stort økofællesskab med 90 rækkehuse. Visionerne er klimavenlige. Byggeriet er bæredygtigt. Naboerne er mere end blot naboer. Naturen er lige udenfor døren sammen med vores landbrug, gartneri, fårene, gederne, hønsene og ænderne. Her er fællesspisning til en billig pris.
Huset er et enderækkehus, i den sidste husklynge inden markerne og skoven. Så til den ene side er der naboliv og til den anden side bor man på landet med natur så langt øjet rækker.

BOLIGEN er et skønt arkitekttegnet, lyst rækkehus med højt til loftet. Det er en 3-rums bolig med stue, indskudt etage, 2 værelser, køkken og bad. Dertil er bygget et vindfang og en sekskantet udestue, i alt 119 m2.
Der er dejligt lysindfald fra store vinduer mod øst, syd og vest. Alt er bygget i bæredygtige, giftfrie materialer. Den indeholder i stueplan et genbrugskøkken af høj kvalitet fra Unoform med alle hårde hvidevarer, stort stue/alrum, entre, badeværelse og et soveværelse. På 1. sal er der en dejlig rummelig indskudt etage og endnu et værelse.
Der er indbyggede garderober med skydelåger i begge værelser og i entréen. Det er muligt at etablere et tredje værelse på den indskudte etage.
VINDFANGET MOD ØST er 9,5 m2 med hoveddøren placeret under halvtag og stort nok til at rumme både udetøj, lagerreoler, skabsfryser og stadig have masser af friareal til hobbyværksted eller lignende. Gulvet er isoleret mod fodkulde. Vægge og tag er også isoleret, så rummet kan varmes op, når der er brug for det.
UDESTUEN MOD VEST er 8,5 m2 og bygget i tepavillon stil, sekskantet med store vinduespartier med 3-lags glas hele vejen rundt og med direkte adgang fra stuen. Her kan man nyde udsigten udover markerne og skoven. Gulv, vægge og lofter er isoleret. Rummet har flotte detaljer, som f.eks. egetræsvindueskarmene med bomkant. På gulvet er der bøgeparket ligesom i stuen. Et meget smukt rum, skabt til hyggeligt samvær.
HAVEN er delvis indrammet med pilehegn og som den er anlagt nu, er der et stort spillerum for nye ejere at være kreative på.
Der er TERRASSER rundt om huset og masser af lækroge, hvor man kan opholde sig uanset vindretning. Grundarealet er oprindeligt 172 m2, men der er lejet ekstra have, så man råder over i alt ca. 300 m2.

KARISE PERMATOPIA er et stort boligfællesskab, der ligger i rolige, naturskønne omgivelser.
I bliver en del af de 90 husstande i Permatopia, som er en bydel i Karise. Her bor ca. 170 voksne og 70 børn.
Her er rare naboer og på alle måder højt til loftet. Her er ideelle rammer for det gode liv for både børn og voksne.
Vi arrangerer koncerter og foredrag i vores store flotte renoverede lo. Du kan melde dig til sauna, bueskydning, træningshold, dans på engen om søndagen. Vi holder planlagte fester, pop-up fester, spiller brætspil og musik og danser om majstangen.
Vi har egen vuggestue og børnehave ude i vores skov.
Udover fællesskabets sociale liv, så ejer vi i fællesskab vores andelsselskab, KP Amba. Ved indflytning indskyder boligen 25.000 kroner i selskabet.

KP AMBA er rammerne om vores fællesskab og rummer vores store fællesarealer med stillehave, boldbane og legepladser. Der er også marker og drivhuse, der giver grøntsager sommer og vinter. Her er fællesgård med værksteder, café/butik og opholdsrum. I bliver også medejere af 12 hektar fredskov.
Vi har egen varmeforsyning støttet af elektricitet fra egen vindmølle. Vores spildevand beholder vi selv i et af Nordeuropas største pilerensningsanlæg. Vi har fælles (frivillig) køkkenordning med mulighed for både fællesspisning og take-away af sunde og økologiske måltider 5 dage om ugen.
Arbejdsfællesskabet er en grundsten i visionen, Permatopia. Her lægger vi frivilligt cirka 100 årlige timer (ingen øvre grænse) i det fælles arbejde med at drive vores landbrug, fælles anlæg, administration og praktiske opgaver, som er en del af et givende fællesskabsliv.
Vi har fordelt os i teams efter interesse og du kan vælge mellem håndværk, landbrug, dyrehold, gartneri, administration, udviklingsarbejde, butiksdrift, børnedemokrati, fødevareforædling, dyrehold, teknik, konflikthåndtering, biodiversitet og sociokrati.
Fællesarbejde er noget der rykker. Det er her vi opbygger vores sociale kapital.
Ønsker du/I at se boligen og høre mere om livet i Permatopia, så kontakt for nærmere aftale:
Trines mobil 28760739
trinesorensen@yahoo.dk


https://permatopia.dk/

 • Supermarked
  under 300 m

  Superbrugsen, bager og apotek

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Keramisk komfur
 • Køleskab
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Ovn
 • Fryseskab
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Rækkehus
Udbetaling 130.000,-
Ejerudgift/md. 2.244
Bolig (BBR) 100 m²
Værelser 3
Kælder 0 m²
Grund 172 m²
Byggeår 2018
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Fællesudgifter 7.092 kr./år
Grundskyld 4.095 kr./år
Ejendomsværdiskat 6.800 kr./år
Husforsikring 2.684 kr./år
Renovation 4.308 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 110 kr./år
Andre udgifter 1.836 kr./år
Ejerudgifter i alt 2.244 kr./md.
Variable udgifter
Vand 131 kr./måned
Varme 1.026 kr./måned
El 492 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Budget » Download Tilstandsrapport » Download Ejendomsskattebillet » Download Foreningsreferat » Download Energimærke » Download El-rapport » Download BBR-meddelelse

Åbent hus

 • Lørdag d. 3. juni 11:00-13:00

Andre faciliteter

 • Isoleret vindfang på 9m2
 • Isoleret 6-kantet havestue 8m2
 • skur 2-3m2
 • Halvtag 6 m2
Boligen er vist 814 gange