Rummelig 3V i Nørrebros smørhul

Holtegade 10, 1. th., 2200 København N - Ejerlejlighed

Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 4.349.000

Rummelig 3V i Nørrebros smørhul

* Ring eller sms til 25601787 for en fremvisning! *

Veldisponeret treværelses ejerlejlighed med central beliggenhed midt på Nørrebro. 82 indretningsvenlige kvadratmeter, perfekt til den lille familie. De tre regulære værelser gør også boligen nem at dele. Her bliver I glade for at bo, og jeg er klar på en hurtig handel - det er snart sidste chance, hvis I vil have solid rabat på boligskatten fremover.

Stuen er lys og rummelig. Når hjørnesofa og spisebord er på plads, er der stadig plads til en svingom.

Ved siden af stuen har vi et godt værelse. Da der er franske døre mellem stuen og værelset, kan man vælge at have to stuer en suite - eventuelt med spisestue i den mindste af stuerne, lige over for køkkenet. Eller man kan vælge at lukke af ind til stuen, så værelset bliver mere privat.

Det store soveværelse ud til den grønne gård har indbygget skab med rigtig god plads.

Badeværelset er blandt de flotteste på Nørrebro. Her behøver man ikke bakke ind. Der er plads til to under bruseren, og bagefter kan man åbne vinduet og lufte ordentlig ud. Der er varme i gulvet med fliser af sort granit, bruseren er en Hansgrohe Raindance og ikke et øje er tørt.

Køkkenet er til gengæld kun en drøm for dem, der knuselsker aldrende IKEA-køkkener med matchende vinylgulv. Det er ikke landets flotteste køkken, men det virker, og der medfølger både køle/fryseskab, gaskomfur, mikroovn, opvaskemaskine og en kombineret vaskemaskine/tørretumbler.

Pulterkammeret er genialt til at opbevare alt det, man sjældent bruger - diskokugler, brolæggerjomfruer, motionscykler og den slags. Det kan også bruges som ekstra garderobeskab, som spisekammer eller til samlingen af rødvine fra Château Lafite Rothschild.

Til boligen hører et kælderrum, hvor man kan opbevare alt det, man aldrig får brug for igen, men alligevel ikke nænner at smide ud. Ikke før man skal flytte, i hvert fald.

Ejendommen har også aflåst cykelkælder, hvor man kan have sin cykel stående sikkert.

Lejligheden er på første sal af en velholdt bygning fra 1932 på en fredelig sidegade til Nørrebrogade. Facaden er renoveret for nyligt, og tag, faldstammer, vandrør og opgangspartiet har også fået en kærlig omgang inden for de seneste par årtier.

Ejerforeningen er virkelig velfungerende, og der er styr på økonomien. Ejendommen har fjernvarme, og der er billigt internet (300+ Mbit til 68 kr./md) og kabel-tv. Der er i øvrigt tilknyttet vicevært.

Bagtrappen fører fra køkkenet ned til en grøn, aflukket og rummelig gård, der deles med flere andre foreninger. Her er der masser af plads til at sidde udenfor og grille på en solskinsdag, og der er en lille legeplads til ungerne.

Hvis man ikke kan nøjes med gården, er der ikke langt til andre grønne områder, specielt Nørrebroparken (med stor legeplads og boldbaner) og den frodige Assistens-kirkegård, der også fungerer som park.

Holtegade ligger i det eftertragtede og stemningsfyldte Stefansgadekvarter, som uopfindsomme ejendomsmæglere kan finde på at kalde "lille Berlin". Her er ret hyggeligt med masser af gode restauranter, caféer, brune og knap så brune værtshuse og ikke mindst billige shawarmabarer lige rundt om hjørnet. Liv og glade dage!

Her er også gode indkøbsmuligheder og dagsinstitutioner tæt på, hvilket kan være værd at tage med, hvis man er den type, der laver børn.

Skulle man få den skøre idé at forlade dette dejlige område, er der kun få minutters gang til Nørrebro Runddels metrostation og diverse busstoppesteder.

Andre lejligheder i ejerforeningen fik altan for nogle år siden, og der er mulighed for at få opført altan i fremtiden, hvis en ny altanrunde bliver vedtaget i ejerforeningen.

Skriv endelig, hvis I har spørgsmål eller vil have en rundvisning. Jeg er altid klar til at vise herlighederne frem!


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Gaskomfur
 • Opvaskemaskine
 • Køle/fryseskab
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 220.000,-
Ejerudgift/md. 2.772
Bolig (BBR) 82 m²
Værelser 3
Byggeår 1932
Etage 1.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Fællesudgifter 14.978 kr./år
Fælleslån 6.108 kr./år
Grundskyld 2.584 kr./år
Ejendomsværdiskat 9.555 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 37 kr./år
Ejerudgifter i alt 2.772 kr./md.
Variable udgifter
Vand 250 kr./måned
Varme 325 kr./måned
El 604 kr./måned
Gas 92 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Foreningsreferat » Download Foreningsreferat » Download Ejendomsdatarapport » Download Forureningsattest » Download Vurdering » Download Kort over vejforsyning » Download Tingbogsattest » Download Tilstandsrapport » Download Vedtægter » Download Forsikringspolice » Download BBR-meddelelse » Download Budget » Download Foreningens årsregnskab » Download Ejendomsskattebillet » Download Energimærke

Andre faciliteter

 • Internet
 • Kabel-tv
 • Cykelkælder
 • Kælderrum
 • Husdyr tilladt
 • Køkkentrappe
 • Dørtelefon
Boligen er vist 2.052 gange