Direkte til havnefronten med 2 store ugenerte terrasser

Islands Brygge 38F, 1., 2300 København S - Ejerlejlighed

Kontantpris
Kr. 6.995.000

Direkte til havnefronten med 2 store ugenerte terrasser

Få det bedste af alle verdener og flyt i etplanshus midt i byen ved vandet. Direkte til havnefronten med 2 store ugenerte terrasser uden indkig da haven er hævet til 1. sals niveau.

Denne lejlighed tilbyder det bedste af alle verdener med sin fabelagtige beliggenhed direkte til Havnefronten. Fra kajkantens boardwalk er der +1.5m niveauforskel op til lejlighedens 2 store gårdhaver / terrasser, så her er ikke noget indkig fra forbipasserende, men helt ugenert bag de lave aroniahække og den maritime beplantning.

Den ’høje beliggenhed’ i grundplan gør, at her er det mest fabelagtige både korte og lange view / udsigt til vandet og ud af Københavns Havn mod syd / vest.

Lejligheden kan bedst sammenlignes med et etplanshus ved vandet med de mest charmerende gårdhaver / terrasser, man kan tænke sig. Mod nord / øst er der en stor terrasse på ca. 20 m2 med morgensol og mod syd / vest er der et delvist overdækket ’udendørs leverum’ på ca. 40 m2 med sol hele dagen til sen aften. Her er plads til lounge, solsenge og grill / spiseplads til + 10 gæster – her er altid mulighed for at finde læ for vejr og vind.

Lejligheden indeholder entré med adgang til badeværelse, stort soveværelse, værelse med udgang til morgenterrassen og køkken / stue / spisestue ud-i-et med store vinduer fra gulv til loft og døre direkte ud på den store syd- / vestvendte terrasse. Her er plads til mange gæster.

Havnebryggen Polaris er tegnet af Henning Larsen Architects og stod indflytningsklart medio 2017. Ejendommen sætter nye standarder for panoramaudsigt og moderne bæredygtigt byggeri – her er fokus på lys, luft og kontakt til vandet i Københavns Havn.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 350.000,-
Ejerudgift/md. 2.360
Bolig (BBR) 101 m²
Værelser 3
Byggeår 2017
Etage 1.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 13.100 kr./år
Ejendomsværdiskat 15.225 kr./år
Ejerudgifter i alt 2.360 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 1.063 gange