Billigere end at leje - 25 min. fra Århus og 15 min. til Randers.

Bramstrupvej 58, Bramstrup, 8370 Hadsten - Villa

Kontantpris
Kr. 1.195.000

Billigere end at leje - 25 min. fra Århus og 15 min. til Randers.

Kan overtages d.1-5-2024

Er tiden kommet til at blive boligejer? Er i vokset ud af jeres lejlighed, og står i og mangler en god rummelig bolig, og kan i som mange andre godt lide at bo i en mindre landsby tæt på alt, med godt sammenhold og god stemning? Så kunne denne her bolig måske være noget for jer.

Boligen er beliggende i Voldum som er en hyggelig og velfungerende lille landsby beliggende midt mellem Randers og Århus. Der er 5 min. til E45 uanset om du skal nord eller sydpå. Det tager 20 min. til Århus, og 15 min. til Randers Storcenter. Så bliver det ikke mere centralt hvis man vil bo billigt på landet, og tæt på storbyen.

Voldum byder på skønne naturomgivelser, og med hverdagens nødvendigheder inden for rækkevidde. Her er en velfungerende og attraktiv friskole fra 0-9 klasse, Sfo, børnehave, dagplejere, ungdomsskole, indkøbsmuligheder, motionscenter og meget andet, alt dette i gå afstand fra boligen. Hvis man vil have sine børn i folkeskole er der også mulighed for dette.

Voldum er en aktiv landsby, hvor der sker en masse, og der er et aktivt forenings- og idrætsliv.

Boligen fremstår yderst velholdt. Den er løbende blevet renoveret og efterisoleret. Senest i 2019 hvor boligen har fået den helt store tur udvendig, hvor der er kommet ny kvist, murværket er blevet fuget efter og efterfølgende malet, træværk udskiftet og malet. Så der skal ikke tænkes på udvendig vedligeholdelse de første mange år. Derudover er der kommet ny trappe ved fordør og bagdør. Udover det er der vinduer fra 2012 med energiglas i hele af huset.
Der er monteret nye gulvtæpper på 1.sal.

I 6/2023 er der installeret nyt kondenserende naturgasfyr, hvilket giver en billig varmeudgift de næste mange år.(Billigere end luft til vand varmepumpe) Årligt forbrug 1200 - 1500 kubikmeter.

Boligen består af 2 store stuer adskilt af fransk dør, stort køkken med spiseplads, og gulvvarme, gang med trappe til 1 sal, stor hall og stort badeværelse med gulvvarme. vaskemaskine og tørretumbler. På 1 sal er der fordelingsgang, lille teknikrum og 4 gode værelser.

Udenfor er der udhus med nyere tag på 48 kvm der er velegnet til værksted.
Stor granit belagt indkørsel med plads til 4 biler, dejlig indelukket og overskuelig have med gode solsteder, hvor hunden eller børnene kan være uden at man skal være bekymret for om de/den skal løbe ud på vejen, som i øvrigt er en meget stille vej, da den færdsel der forekommer kun er fra folk som har et ærende der.

Der er også mulighed for at benytte offentlig transport via bus (221) som kører til Randers og Hornslet.

Alt i alt er det en bolig der skal ses, og er lige til at flytte ind i. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på 40512802.

Huset er pt lejet ud. Lejer fraflytter 15/4/2024 hvorefter der er lidt småting der skal udbedres, men det bliver lavet inden salg.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Keramisk komfur
 • Emhætte
 • Ovn
 • Køle/fryseskab
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 60.000,-
Ejerudgift/md. 815
Bolig (BBR) 148 m²
Værelser 4
Grund 513 m²
Byggeår 1920
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 5.280 kr./år
Husforsikring 4.500 kr./år
Ejerudgifter i alt 815 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

 • Internet
 • Kabel-tv
 • Loftrum
 • Eget værksted
 • Egen parkering
 • Vaskemaskine
 • Flere plan
Boligen er vist 1.863 gange