SAVE: "Et af de få huse i Rørvig med dette arkitektoniske udtryk"

Trollesvej 4, 4581 Rørvig - Fritidshus

Kontantpris
Kr. 4.975.000

SAVE: "Et af de få huse i Rørvig med dette arkitektoniske udtryk"

Slots- og Kulturstyrelsen har udarbejdet SAVE metoden til vurdering af bygningers bevaringsværdighed. Da huset har en bevaringsværdighedsgrad på 2, på skalaen 1-9, så har styrelsen bemærket, at dette er et "Markant og meget charmerende hus i miljøet på Trollesvej."

Med dette hus anskaffer man sig ikke alene et skønt sommerhus på rolig vej med solrig have, i gå-afstand til Rørvig havn og gode indkøbsmuligheder - man påtager sig såvel rollen som forpagter af et stykke historie og kultur.

Huset har været igennem en nidkær renovation af køkken, samt etablering af stort badeværelse med alle dertil hørende fasciliteter på første salen.

Det charmerende sommerkøkken ligger i direkte forlængelse til den solrige spisestue. Stuerne ensuite er med til at give huset en følelse af rumhed, der overstiger hvad kvadratmeterne antyder. Dertil et gæsteværelse, samt et gæstetoilet i stueplan. Første salen byder, ud over det store soveværelse og badeværelse, også på et hyggeligt gæste/børneværelse, samt en mindre entre med skabsplads.

Den grønne gårdhave er husets helt særlige plads, hvor formiddagssol, planter og blomster er med til at give en helt særlig sydlandsk gårdstemning. Det nye rumlige shelter i haven giver fint læ i eftermiddags- og aftensolen, så man aldrig behøver at fortrække indendørs for tidligt.
Det gamle udhus står stadigt lidt rårt, og her kunne man overveje at bygge et par fine gæsterum eller uderum.

Der er i forlængelse af shelteret blevet bygget et nyt stort udehus, som kan rumme selv den mest entusiastiske sommerhusejers udstyrs- og værkstedsdrømme.

Dette er huset, som ikke blot er "tag over hovedet" på ens ferier - det er huset, hvor man henføres til nærmest nolstalgisk harmoni.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån
Beregn her*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Fritidshus
Udbetaling 250.000,-
Ejerudgift/md. 1.316
Bolig (BBR) 83 m²
Værelser 5
Grund 575 m²
Byggeår 1928
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 6.090 kr./år
Husforsikring 8.000 kr./år
Skorstensfejer 1.200 kr./år
Kabel TV 500 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.316 kr./md.
Variable udgifter
Vand 1.000 kr./måned
El 200 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 454 gange