Naturstyrelsen sælger ejendom med udsigt til Kattegat

Kystvej 226, Dokkedal, 9280 Storvorde - Landejendom

Kontantpris
Kr. 1.864.000

Naturstyrelsen sælger ejendom med udsigt til Kattegat

Ejendommen beliggende Kystvej 226, Dokkedal, 9280 Storvorde, udbydes til salg med budfrist den 17. juli 2024 kl. 13.

Den nyrenoverede ejendom er placeret i det rolige og naturskønne område Lille Vildmose cirka 30 km sydøst for Aalborg. Boligen er særdeles velbeliggende med udsigt til Kattegat. Ejendommen ligger uforstyrret og med nem adgang til kysten.

Lille Vildmose er Danmarks største landfredning på mere end 7.600 hektar. Naturen i Lille Vildmose er særdeles varieret, og der kan opleves et rigt dyreliv af f.eks. kongeørne, elge, traner, kronhjorte m.v.

Ejendommen består af et nyrenoveret stuehus, der er opført i 1950 på 157 m2. Stueplanen består af et åbent køkkenalrum, stue, værelse og badeværelse. Førstealen består af en stue og tre værelser, hvor to af værelserne har altan med udsigt til havet. Der er i 2015 installeret jordvarme på ejendommen.

Udebygningerne, der også fremstår renoverede og velholdte, byder på masser af plads og består af en ladebygning på 200 m2 i forlængelse af stuehuset, med ekstra rum til opbevaring, et udhus på 150 m² og en garage på 100 m².

Ejendommens grund udgør 4,7 ha og består af have, gårdsplads, indkørsel, markarealer og skov.

Der er cirka 8 km til Øster Hurup med restauranter, dagligvarebutik og skole. Byen er i sommersæsonen velbesøgt af turister. Der er cirka 10 km til Kongerslev med skole, børnehave, dagligvarebutik og kultur- og aktivitetsforening. Der er ligeledes cirka 10 km til Mou med dagligvarebutik, skole og børnehave.

I den lokale landsby, Dokkedal, er der kro, medborgerhus og et godt foreningsliv.

Ejendommens sælges kontant og den skønnede kontantværdi er 1.864.000 kr. Det bemærkes, at vurderingen alene er vejledende og at alle ubetingede købstilbud er velkomne.

Fremvisning af ejendommen kan aftales ved at kontakte Caroline Børch på mail: cboer@nst.dk

Relevante bilag vedrørende salget af ejendommen kan tilgås efter billederne.

Ubetingede købstilbud afgives på en særlig tilbudsblanket og sendes i en lukket kuvert mærket ”Tilbud på Kystvej 226” til Naturstyrelsen Himmerland, Møldrupvej 26, 9520 Skørping.

Tilbudsblanketten skal være modtaget på denne adresse senest budfrist fredag den 17. juli 2024 kl. 13. Rettidigt indkomne tilbud vil blive åbnet på Naturstyrelsen Himmerlands adresse efter fristens udløb. Tilbudsgivere har adgang til at overvære åbningen.

Salgsmaterialet kan også downloades fra Naturstyrelsens hjemmeside via link nedenfor (Vælg "Huse til salg" under "Emne" for at se aktuelle udbud)


https://naturstyrelsen.dk/udbud-salg-og-udleje/salg/huse-til-salg

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån
Beregn her*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Landejendom
Udbetaling 95.000,-
Ejerudgift/md. 476
Bolig (BBR) 157 m²
Værelser 4
Grund 47.619 m²
Byggeår 1950
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 5.717 kr./år
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Tilbudsblanket » Download BBR-meddelelse » Download Byggeteknisk rapport » Download Cirkulære om statens salg af ejendomme » Download Ejendomsdatarapport » Download Vurdering » Download El-rapport » Download Energimærke » Download Jordfordelingskendelse Kystvej – Lille Vildmose » Download Forureningsattest » Download Kort over vejforsyning » Download Matrikelrids » Download Oplysning om personoplysninger » Download Sløjfningsattest olietank » Download Tingbogsattest
Boligen er vist 763 gange