Historisk herskabelig herlighed

Bindesbølls Allé 21, 1. 4., 8240 Risskov - Ejerlejlighed

Kontantpris
Kr. 5.499.999

Historisk herskabelig herlighed

Denne lejlighed er noget helt særligt.

Opført i 1852. Dengang arkitekterne fik lov til at boltre sig i smukke gennemtænkte løsninger. Tegnet som et slot, kaldet Nørrejydske Asyl. Asyl betød fristed. Bygget til de dåre - de, der på nudansk kaldes psykisk syge. Med filosofien om at man får chancen for at føle sig bedre tilpas - måske endda lykkelig - ved at bo på et slot - midt i en park der fører ned til stranden og med skoven som næsten-nabo. Og samtidig kun få km ad Danmarks Smukkeste Cykelsti langs strand og skov til dejlige Aarhus C.

Både parken og bygningerne er fredet, så det åndehul, det var tænkt som, bliver ved at bestå. Nu kan du få privilegiet at bo her - endda uden diagnoser ??

Lejlighederne blev grundigt og nænsom renoveret da psyk flyttede til Skejby. Første gang jeg så dem, blev jeg helt rørt. For renoveringen har haft øje for at lave smukke løsninger, der passer til det smukke slot. Der er derfor valgt kvalitetsmaterialer fra ende til anden.

Her er lækkert sildebensparketgulve med gulvvarme overalt. Samtidig er her også radiatorer bag de smukke snedkerlavede radiatorskjulere - så kan du få varmen, som du vil have den.

Loftshøjden vil nok imponere dig. Og de smukke snedkerfremstillede døre, der er ca 3 m høje. Smukke store vinduespartier med palævinduer - nu forbedret med termoruder også.

Køkken og bad er fremstillet af den skønneste vestjyske snedker, der har lagt en ære i smukke løsninger, der passer lige præcis til hver enkelt lejlighed. Armaturerne er fra Vola og da de er i messing passer de så fint til de messinggreb, der er valgt til de smukke døre.

Jeg valgte netop denne lejlighed, fordi jeg synes, den udnytter pladsen optimalt. Selvom det er den mindste i m2, har drn (i modsætning til de andre) sit eget selvstændige bryggers/opbevaringsrum. Ret fedt at have et rum, til strygebræt, støvsuger, kufferter, julepynt mv - og vasketøj selvfølgelig.
Samtidig er køkkenet imponerende stort, og indretningen byder på hele 3 hyggelige soveværelser, hvoraf det ene også kan være stue en suite.

Badeværelset er ligesom resten af lejligheden renoveret i lækre materialer med kæmpestore italienske fliser, snedkermøbel og vola messing armaturer mv.

Hvor meget jeg end gør mig umage, kan jeg ikke beskrive det hele. Kom og se.

Og ps. Hvis du godt kunne tænke dig en ekstra kælderlejlighed på 42 m2 i samme opgang så du har plads til au pair, teenageren, svigermor, hjemmekontor, hobbyrum eller hvad du nu lige har af behov, så kan du snildt få sådan en med for en ekstra Mille.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

 • Park
  under 100 m

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån
Beregn her*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Ejerlejlighed
Udbetaling 275.000,-
Bolig (BBR) 111 m²
Værelser 3
Byggeår 1852
Etage 1.sal
Energimærke
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

 • Internet
 • Kabel-tv
 • Cykelkælder
 • Høj kælder
 • Egen parkering
 • Husdyr tilladt
 • Elevator
 • Vaskekælder/vaskeri
 • Dørtelefon
 • Hund tilladt
 • Kat tilladt
 • Park med bla tennisbane
Boligen er vist 1.952 gange