Fantastisk udsigts villa ”Nørreådalens perle”

Nybrovej 10, Thorsager, 8830 Tjele - Villa

Kontantpris
Kr. 2.295.000

Fantastisk udsigts villa ”Nørreådalens perle”

Fantastisk udsigts villa ”Nørreådalens perle” sættes nu til salg, midt i skøn natur og rekreative omgivelser.
Villaen er beliggende i Torsager, en lille landsby midt mellem Løvskal og Vejrumbro, med kort afstand til Viborg, Bjerringbro og Randers. Der er 180 grader panorama udsigt over Nørreådalen og Ø bakker, hvor der er et rigt fugle- og dyreliv. Hele området er en del af en samlet landskabsstrategi for Nørreådalen, med ambition om at fremtræde som et overvejende åbent landskab, med en mosaik af vådområder og ekstensive græsarealer, alt sammen initiativer der vil tiltrække ynglende storke til området.
Villaen er er siden 2002 løbende restaureret og fremstår i dag som et rustikt træhus opført i malede kalmerbrædder (JOTUN), og huset er indvendigt opført i moderne og spændende arkitektur, der tilsammen giver en unik stemning. Fra entreen træder man ind i den vestvendte bolig med et åbent landkøkken/alrum, som ligger i åben forbindelse til stuen. Fra køkkenet er der udgang til en dejlig stor gårdhave, som vender direkte mod syd. Nedsænket viktualierum hvor der altid er køligt både sommer og vinter. Stuen har et stort vinduesparti mod Nørreådalen. Fra køkken/alrum er der ligeledes stort vinduesparti mod Nørreådalen. De store vinduespartier vender mod nord, hvilket betyder huset aldrig bliver for varmt. Badeværelse er opført med moderne badekar og bruseniche, samt bordplader i rustikke egeplanker med håndvask i vulkansk sten, og gulvet er lagt med microcement, der giver badeværelset et moderne udseende. Soveværelse med udgang til gårdhaven og tilhørende ”walk in closset”. Værelse/kontor rum. Depot og teknikrum.
Fra den vestvendte bolig er der direkte udgang til garagen, hvor den vestvendte del er indrettet til rekreativt rum for fritidsaktiviteter. Herfra kan man gå direkte ud i den store dobbeltgarage med automatiske hejseporte, samt kreativt værksted og 11 kW hjemmelader til elbil.
Fra rekreativt rum er der ligeledes adgang til værksted og bryggers med vaskearrangement, samt fyrrum med moderne træpillefyr.
Den østvendte bolig er indrettet i 2020 som en lejlighed og er for nylig udlejet gennem Booking.com og airbnb. Her har der de seneste år været en lejeindtægt på min. 50.000 kr/år. Leje indtægt på 80-90.000 kr/årligt vil være muligt.
Boligen er klimavenlig med 6 kW solcelleanlæg på taget mod syd, og derfor ikke synlig fra husets front, samt solpaneler til fremstilling af varmt brugsvand. Huset opvarmes af moderne træpillefyr, dels med gulvvarme i det meste af huset, og dels radiatorer strategisk placeret til at tage spidsbelastninger. Hele boligen opvarmes for ca. 12,000 kr årligt. Derudover har både vestfløjen, østfløjen og garagen luft/luft varmepumper til at udnytte solcellestrømmen. Sammen med bil ladning aftages 80% af den producerede solcellestrøm på ca. 6000kWh/årligt.
Hele boligen har udendørs belysning styret af HUE appen.
Den sydvendte terrasse byder også på orangeri og 1 m3 regnvandsopsamler til blomster vanding.
Boligen er omgivet af rekreative områder med shelter område, og stort redskabsrum.
Ejendommens samlede grundareal udgør 4286 m2, hvoraf 1000 m2 er udstykket på separat matrikel, og kan således udnyttes til andet formål.


Se boligen på Boliga.dk

 • Busstoppested
  under 100 m

  Krydset Nybrovej/Løvskal Landevej

 • Skole
  under 10 km

  Ørum/Vejrumbro

 • Supermarked
  under 10 km

  Ørum/Vejrumbro

Beregn boliglån
Beregn her*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 115.000,-
Ejerudgift/md. 1.494
Bolig (BBR) 188 m²
Værelser 5
Grund 4.286 m²
Byggeår 1962
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 1.748 kr./år
Ejendomsværdiskat 2.576 kr./år
Husforsikring 9.024 kr./år
Renovation 3.667 kr./år
Skorstensfejer 798 kr./år
Skadedyrsbekæmpelse 120 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.494 kr./md.
Variable udgifter
Vand 400 kr./måned
Varme 1.000 kr./måned
El 500 kr./måned
Gas 50 kr./måned
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Egen boligbeskrivelse » Download BBR-meddelelse

Åbent hus

 • Lørdag d. 29. juni 10:00-14:00
Boligen er vist 1.166 gange