Nyt lavenergi fritidshus til 8+2 pers. i naturskønt område.

Nordvestvej 23, 9493 Saltum - Fritidshus

Se alle billeder på en side

Kontantpris
Kr. 2.995.000

Nyt lavenergi fritidshus til 8+2 pers. i naturskønt område.

NY EFTERÅRSPRIS! Se huset i uge 42 efter forudgående aftale.

Moderne kvalitetshus i bedste materialer i naturskønt, lukket sommerhusområde nær Saltum Strand.

Huset byder på lyse store rum med højt til loftet, en stor træterrasse og er teknisk overlegent. Energiklasse-A, lydisolerede soveafdelinger, ventilation med varmepumpe der byder på et fantastisk indeklima til anvendelse hele året rundt.

Indretningen:

I hovedhuset ligger fire regulære værelser fordelt på to soveafsnit, foruden en hems på ét af værelserne. Et stort og lyst opholdsrum er ferieboligens hjerte. Her kan I hygge jer med madlavningen i det veludstyrede køkken/alrum med udsigt over naturen, inden den står på afslapning i sofaafdelingen. I hovehuset findes to store badeværelser, det ene med hjørnespa.

Foruden sommerhusets 118m2 findes en fantastisk anneksbygning/gæstehus på ca. 32m2 i fuld boligkvalitet med eget soveværelse, wc/brusebadeværelse samt stort aktivitetsrum med adgang til haven, hvilket bringer huset op på samlet ca. 150m2 gode anvendelige kvadratmeter med 10 (+1 hems) sovepladser. Træterrassen er på >110m2 heraf 21m2 overdækket. Der er god plads til den store familie eller til at invitere venner med på ferien, uden at skulle sidde på skødet af hinanden,

Bemærk at sommerhuset er opført i 2022 med en række for fritidshuse usædvanlige kvalitetsdetaljer, man kun sjældent ser. Både huset såvel som annekset, har vandbåren gulvvarme via Nilan luft/vand varmepumpen, mens ventilationen har sin egen varmepumpe, der samtidig producerer varmt brugsvand. De 5 m2 solfangere på taget bidrager også hertil, ligesom ventilationen kan svale huset på varme dage, alt imens energien herfra genanvendes til det varme brugsvand.

Huset er helårsisoleret med PIR-isolering, hvilket giver det lave energiforbrug, men samtidig minimerer vægtykkelserne med op til 45% i forhold til traditionel isolering. Dette resulterer i ekstra gulv-m2 og et bedre lysindfald, idet væggene er tyndere, men med samme isoleringsværdi. Der er 3-lags træ/alu- lavenergivinduer fra Rationel.
Huset er således anvendeligt hele året, selv når Putin forstyrrer verdensordenen.

Facader og terrasse er udført i Douglasgran og vil holde i mange år, og står flot til de specialproducerede hvide flisebelægninger omkring huset.

Køkkenet er HTH med Corian bordplader, og der er alt i hvidevarer samt vaskesøjle placeret i anneks/gæstehuset. Alle vægge og lofter er listebeklædte i hvidmalet perlestaf, og der er loft til kip overalt (dog undtagen i anneks). Ingen billige gips- eller Troltekt-løsninger. Der er desuden massive slidstærke trægulve. Der er tillige et 5m2 teknikrum med dybfryser og eltavle forberedt til 32A bil-oplader.

Beliggenheden:

Sommerhuset ligger i fredelige naturomgivelser med flot udsyn over den store grund på den lukkede Nordvestvej. I kort gåafstand fra huset breder det fredede naturområde Lille Norge sig, mens Saltum Strand og Vesterhavet ligger kun 1,6 km væk. I de nærliggende Kettrup Bjerge og fra Ørnbjerg (43m) findes mange smukke udsigter. I Saltum by ligger det velassorterede Menu-supermarked (4,5km), og børnene vil elske Jambo Ferieparks minigolf (3,8km), eller vandland og sjove forlystelser i det nærliggende Fårup Sommerland (8km).

Overtagelse efter aftale. Handelen gennemføres af sælgers ejendomsmægler eller advokat.

Nysgerrig? Ring +45 27722284

NB: Prisen er angivet eksl. møbler/inventar.

Se også på Feriepartner med hvem der er udlejningsaftale. Sommer ´23 har givet et nettoprovenue på ca. 75.000 kr. (fratrukket ejers ferie).

Verkaufspräsentation auf Deutsch: https://www.selvsalg.dk/cdn/533182/67368


https://www.feriepartner.dk/sommerhus/blokhus-nordvestvej-23-bl1563-176/

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Keramisk komfur
 • Køleskab
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Mikroovn
 • Ovn
 • Fryser
 • Indv. spa
Beregn boliglån

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Fritidshus
Udbetaling 150.000,-
Ejerudgift/md. 1.182
Bolig (BBR) 150 m²
Værelser 7
Kælder 0 m²
Grund 2.533 m²
Byggeår 2022
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Grundskyld 6.343 kr./år
Husforsikring 3.344 kr./år
Grundejerforening 900 kr./år
Kabel TV 3.600 kr./år
Ejerudgifter i alt 1.182 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download Verkaufspräsentation DE » Download BBR-meddelelse » Download Ejendomsskattebillet » Download Energimærke

Andre faciliteter

 • Kabel-tv
 • Fiber internet
 • Anneks 33m2
 • Varmepumpe (luft-til-vand)
 • Genveksanlæg
 • Gulvvarme
Boligen er vist 3.579 gange