Sælg din bolig selv med
Boliga Selvsalg

Boliga Selvsalg giver dig mulighed for at sælge din bolig – selv!
Vi hjælper dig med at spare en masse af de traditionelle omkostninger væk, uden at gå på kompromis med tryghed, synlighed og markedsføring.

Se vores video herunder - du kan godt selv!

Du kan godt selv!

På Selvsalg.dk opretter du din boligannonce, laver en god beskrivende og forklarende tekst, uploader flotte billeder og sætter en realistisk salgspris. Din boligannonce vil blive vist på både Danmarks største uafhængige boligside Boliga.dk og på Selvsalg.dk. Du kan godt selv – og vi vil så gerne hjælpe dig. Derfor er vores kundeserviceafdeling klar til at svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig godt i mål med dit selvsalg.

Det er lettere, end du tror

Når du opretter din boligannonce på Selvsalg.dk, får du GRATIS juridisk rådgivning. Boligadvokatkontoret svarer på alle dine spørgsmål – store som små. Du kan sende dem en mail eller ringe og få personlig rådgivning.

I 'Mit Selvsalg' kan du med et enkelt klik nemt bestille professionelle boligfotos og plantegning, til salg-skilte, energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport.

Boliga Selvsalg samarbejder med Boliga Skøde, og de kan hjælpe dig, når du skal have udfærdiget et skøde.

Boliga Skøde sørger for, at skødet udarbejdes og tinglyses - ligesom de også kan hjælpe dig med at udarbejde refusionsopgørelsen, når boligen er overdraget. Hele processen foregår elektronisk, hvilket sparer dig for høje gebyrer og lange mailkorrespondancer med rådgivere, sagsbehandlere og advokater.

Udarbejdelse og tinglysning af skøde koster 1.995 kr.

Det koster kun kr. 995,-/md. for en annonce til en andelsbolig og kr. 995,-/md. for en annonce til en ejerbolig og der er ingen binding. Vi sørger for, at din boligannonce også bliver vist på Boliga.dk og får tilknyttet en professionel salgsopstilling, som interesserede købere kan downloade. Har du spørgsmål til annonceoprettelse, upload af billeder eller andet, sidder vores kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig.

Baggrunden for Boliga Selvsalg

Boliga Selvsalg startede i april 2013. Boliga.dk's brugere havde længe ytret ønske om, at det skulle være nemmere at sælge deres boliger selv og samtidig få boligen vist til salg på Boliga.dk blandt alle andre boliger. Så det gjorde vi muligt.

Mange har allerede solgt på Selvsalg.dk

Allerede tre måneder efter vores start i april 2013 rundede vi over 1.000 oprettede selvsalgsannoncer og flere end 7.000 har i skrivende stund solgt deres bolig selv via Selvsalg.dk

Selvsalg.dk er i konstant udvikling og vi laver løbende rettelser, optimerer siden og indgår nye samarbejder, som du med fordel kan benytte dig af.
I december 2015 gik vi i luften med Selvsalgsbloggen, hvor du kan samle inspiration og viden til dit selvsalg.

Så hvorfor ikke prøve det nu? Du kan godt selv!

Om Boliga

Boliga.dk startede i 2007 og har i dag udviklet sig til at være Danmarks største uafhængige boligside med over 900.000 boligsøgende hver måned.
Boliga.dk er en del af medievirksomheden Boliga Gruppen A/S. Læs mere om virksomheden.