Sådan fungerer Boliga Selvsalg

Du kan godt selv!

På Selvsalg.dk opretter du din boligannonce, laver en god beskrivende og forklarende tekst, uploader flotte billeder og sætte en realistisk salgspris. Din boligannonce vil blive vist på både Danmarks største uafhængige boligside Boliga.dk og på Selvsalg.dk.

Du kan godt selv – og vi vil så gerne hjælpe dig. Derfor er vores kundeserviceafdeling klar til at svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig godt i mål med dit selvsalg.

Trygt, nemt og billigt!

Når du opretter din boligannonce på Selvsalg.dk, får du GRATIS juridisk rådgivning. Boligadvokatkontoret svarer på alle dine spørgsmål – store som små. Du kan sende dem en mail eller ringe og få personlig rådgivning.

I 'Mit Selvsalg' kan du med et enkelt klik nemt bestille professionelle boligfotos og plantegning, til salg-skilte, energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport – og Selvsalgspakken som indeholder både indhentning af dokumenter, udarbejdelse af købsaftale og afslutning af handlen. Alt sammen til nogle af markedets laveste priser.

Det koster kun kr. 995,-/md. for en annonce til en andelsbolig og kr. 995,-/md. for en annonce til en ejerbolig og der er ingen binding. Vi sørger for, at din boligannonce også bliver vist på Boliga.dk og får tilknyttet en professionel salgsopstilling, som interesserede købere kan downloade. Har du spørgsmål til annonceoprettelse, upload af billeder eller andet, sidder vores kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig.

Sælg din bolig