Drømmer du om nyt sommerhus 100 meter fra vandet i Bisnap?

Egevej 8, Mikkelmark, 9370 Hals - Fritidshus

Kontantpris
Kr. 749.000

Drømmer du om nyt sommerhus 100 meter fra vandet i Bisnap?

Egevej 8, 9370 Hals

Velkommen til Egevej 8 – en unik mulighed for at erhverve en ejendom med potentiale beliggende i et af de mest attraktive områder ved Hals. Denne ejendom er perfekt for den visionære køber, der drømmer om at skabe sit eget sommerparadis kun 100 meter fra en børnevenlig strand. Med en placering, der byder på nem adgang til havets brusen og en stor, naturrig grund, ligger alt til rette for at realisere drømmen om et skræddersyet sommerhus.

Ejendommen:

  • Status: Nedrivningsparat sommerhus, der giver køberen frie tøjler til at opføre et drømmehus.
  • Beliggenhed: Egevej 8, 9370 Hals – kun 100 meter til en børnevenlig strand og 3 km til det idylliske Hals, hvor du finder charmerende butikker, hyggelige restauranter og en indbydende marina.

Grunden:

Denne ejendom er beliggende på en rummelig og velplaceret grund, som tilbyder både privatliv og uanede muligheder for at skabe et sommerhus, der kan blive familiens samlingspunkt i generationer. Den frodige og naturskønne have indbyder til afslapning og leg, mens den tætte placering til stranden sikrer let adgang til sommerens bedste dage ved vandet.

Potentiale:

Med en nedrivningsparat bygning er dette din chance for at starte på en frisk og opføre et sommerhus, der præcis matcher dine ønsker og behov. Uanset om du drømmer om et moderne arkitekttegnet mesterværk eller et hyggeligt og traditionelt sommerhus, tilbyder denne grund det perfekte lærred.

Området:

Hals-området er kendt for sin afslappede atmosfære, smukke natur og lange, hvide sandstrande. Byen Hals byder på en autentisk havnebyoplevelse med alt fra lokale markeder til kulturelle begivenheder. Området er desuden ideelt for naturelskere med sine mange vandreruter, cykelstier og fiskemuligheder.

Mulighederne er uendelige på Egevej 8. Dette er en sjældent udbudt chance for at skabe et unikt sommerhus på en eftertragtet adresse. Uanset om du søger et sted til afslapning, et udgangspunkt for eventyr eller et fremtidigt familiehjem, så er denne ejendom værd at overveje.

Kontakt os for yderligere information og en uforpligtende snak om mulighederne på denne fantastiske ejendom. Din drøm starter her!


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån
Beregn her*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Fritidshus
Udbetaling 40.000,-
Ejerudgift/md. 332
Bolig (BBR) 68 m²
Værelser 3
Kælder 0 m²
Grund 796 m²
Byggeår 1957
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 3.990 kr./år
» Download Salgsopstilling (PDF)
» Download BBR-meddelelse
Boligen er vist 2.181 gange