Centralt beliggende andelslejlighed på 54 m2.

Kastanievej 21, 1. th., 4300 Holbæk - Andelsbolig

Kontantpris
Kr. 607.900

Centralt beliggende andelslejlighed på 54 m2.

Nu udbydes denne centralt beliggende 2 værelses andelsbolig på 54 kvm. Lejligheden er beliggende i en smuk bygning fra 1902, hvor der er ialt i 5 andelslejligheder. Der er skur samt fælles kælder.
Holbæk station ligger kun ca. 400 m. fra ejendommen, hvorfra Københavns Hovedbanegård kan nås, med hurtigste tog, på kun 40 min.
Der er også skole inden for kort afstand.
Endvidere byder Holbæk by også på andre faciliteter, såsom inspirerede restauranter, sportsbutikker, specialbutikker samt et rigtig hyggeligt havnemiljø, hvor sommertimerne kan nydes og en dejlig udsigt - og Holbæk er en by i vækst.
Holbæk MEGA-center med bl.a. Bauhaus og Elgiganten er beliggende i udkanten af byen.

Andelsboligen har en meget veludnyttet planløsning. Den byder på en fælles opgang, hvorfra du træder ind i en entré med plads til skabe, hvor der er højt til loftet samt vindue med et godt lysindfald. Der er etableret en rigtig fin løsning med et godt og brugbart værelse med indgang fra entréen. Her er der også dejligt lysindfald.
Entréen er adskilt med en praktisk skydedør. Gennem den går man videre ind i boligens største værelse, som fungerer som stue med meget praktisk løsning med vægmonteret seng/slå-ud-seng, som gør værelset ideelt, da det også fungerer som soveværelse. (Sengen og skabsløsningen er permanent og bliver i lejligheden med mindre køber ønsker noget andet.) Dette værelse har - som alle andre i lejligheden - et skønt lysindfald.
Mellem soveværelse/stue er der mulighed for at etablere en pladsbesparende skydedør ud til det godt indrettede køkken, som er opsat for 5 år siden og er meget velholdt. Åbningen mellem køkken og stue giver en luftig køkken-alrum-stemning. I køkken er der opsat både kølefryse-skab, opvaskemaskine og vaskemaskine, som alle bliver i lejligheden.

Fra køkken er der adgang til toilet-/badeværelse med brus. Via køkkenet kan du tilgå boligens bagtrappe med udgang til fælles hyggelig gårdhave. Lejligheden er i meget flot stand og nymalet.
Andelsforeningen har ingen gæld.
(Andelsforeningen har planer om isolering og renovering/udskiftning af tag, facade og vinduer.)

Der er brugsret til eget kælderrum samt eget skur.

Foreningen er virkelig velfungerende, og der er et godt og inkluderende fællesskab og god stemning om de fælles opgaver, der jo er i en forening.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Elkomfur
 • Emhætte
 • Opvaskemaskine
 • Ovn
 • Køle/fryseskab
Beregn boliglån
Beregn her*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Andelsbolig
Boligafgift/md. 2.272,-
Anv. udgifter 660,-
Bolig (BBR) 54 m²
Værelser 2
Byggeår 1901
Etage 1.sal
Energimærke
» Økonomi
Faste udgifter
Boligafgift 2.272 kr./måned
Anvendelsesudgifter 660 kr./måned
I alt 2.932 kr./md.
» Download Salgsopstilling (PDF)

Andre faciliteter

 • Husdyr tilladt
 • Vaskekælder/vaskeri
 • Hund tilladt
 • Kat tilladt
Boligen er vist 1.260 gange