Lækkert kolonihavehus nær Amager Strand

Hf. Sano 117, 2770 Kastrup - Fritidshus

Denne annonce er på pause og sælger kan desværre ikke kontaktes.

Dette kan være fordi boligen er ved at blive solgt.

Lækkert kolonihavehus nær Amager Strand

Drømmer du om at bo tæt på stranden, med kort afstand til både natur og byliv? Nu har du muligheden for at bo i en skøn kolonihave i det eftertragtede HF SANO.

Kolonihaven byder på en god beliggenhed, blot en kort gåtur fra stranden og lokale badeanstalter, så du kan nyde solen og det friske vand i løbet af sommeren. Med Femøren metro st. et stenkast derfra er byen let tilgængelig.

Det nyere bjælkehus, opført i 2017, er helårsisoleret og har varmepumpe samt gulvvarme i badeværelset, og derfor er komforten sikret i enhver sæson. Huset består af et rummeligt stue/køkken-alrum med højt til loftet, samt to mindre soveværelser og et stort badeværelse. Med direkte adgang fra køkkenet træder du ud på den overdækkede terrasse, hvor man kan nyde grillaftener, bage lækre pizzaer i regnvejr eller spille en omgang bordtennis med familie og venner. Haven har masser af plads til leg og afslapning, trampolin og boldspil.

HF SANO er en hyggelig og veldrevet forening med et fantastisk fællesskab børn og voksne imellem. Haveforeningen tilbyder en hyggelig festplads med legeplads og købmand. Udover dette giver fælleshuset dig mulighed for at afholde fødselsdage og andre festlige arrangementer til en attraktiv pris.

Bemærk: kolonihaven er på andelsbasis og ikke underlagt kolonihaveforbundets regler. Foreningen er endvidere kloakeret, og HF SANO er godkendt for finansiering gennem realkreditlån.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Boligens tilbehør:
  • Vaskemaskine
  • Keramisk komfur
  • Opvaskemaskine
  • Ovn
  • Køle/fryseskab
Beregn boliglån
Beregn her*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Fritidshus
Bolig (BBR) 50 m²
Værelser 3
Grund 296 m²
Byggeår 2017
Boligen er vist 1.249 gange