Grund til salg - byg nyt hus.

Jydbækvej 1, 4450 Jyderup - Villa

Kontantpris
Kr. 975.000

Grund til salg - byg nyt hus.

NEDRIVNING/HÅND­VÆR­KER­TIL­BUD INKL. DEJLIG GRUND OG HAVE
Bo midt i byen i cykelafstand fra byens mange dejlige faciliteter, af butikker er der både dag­lig­va­re­for­ret­nin­ger, tøjbutikker, byggemarked. Jyderup er en stationsby hvor linjerne går fra Kalundborg – København, i bil - 1 times kørsel til København. I får foreningsliv og byfester, her er svømmehal, sportshal, tennisbaner, stadion, Skarresø og de om­kring­lig­gen­de skove. Jyderup skole fra 0.-9. klasse, børnehus osv.

Hånd­vær­ker­til­bud beliggende på dejlig grund med hyggelig have, på en af Jyderups mest populære lukkede veje tæt på alt. Ejendommen indeholder: Entré med adgang til stort soveværelse, der tidligere har været opdelt i 2 værelser. Gæstetoilet med vask og toilet, soveværelse, rummelig og lys stue i vinkel med spiseplads og udgang til vestvendt terrasse og haven. Hyggeligt køkken med videre adgang til et badeværelse med brus.

Huset er beliggende på jydbækvej på en hjørnegrund.

Ejendommen trænger til en gennemgribende renovering. Her har du muligheden for at erhverve dig en 1-plans villa i Jyderup, hvor du selv har chancen for at forme din egen bolig.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke uploadet en plantegning af boligen endnu

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån
Beregn her*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 50.000,-
Ejerudgift/md. 656
Bolig (BBR) 100 m²
Værelser 3
Byggeår 1963
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 7.875 kr./år
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 101 gange