Åmosevej 8

Åmosevej 8, 2610 Rødovre - Villa

Kontantpris
Kr. 8.495.000

Åmosevej 8

Dette hyggeligt hus i Rødovre kan blive den perfekte ramme for din families fremtidige eventyr. Med 173 bolig etagemeter samt en dejlig tør kælder er huset det ultimative sted at slå rødder.

Når du er i det åbne køkken/spisestue, vil du straks bemærke lyset, der strømmer ind gennem de store vinduer. Den åbne planløsning giver masser af plads til familieaktiviteter og sociale sammenkomster. Stuen er rummelig og indbydende, og den fører direkte ud til en skøn terrase, hvor du kan nyde en kop kaffe om morgenen eller slappe af med en god bog om eftermiddagen.

Huset har også en kælder med flere gode rum.

Haven er velplejet og har masser af plads til udendørs leg og underholdning. Det er det perfekte sted at arrangere grillfester om sommeren eller bare slappe af i det gode vejr.

Dette dejligt lyse hus i Rødovre er klar til at byde dig velkommen hjem. Med sin nærhed til Islev butikstorv og den lokale skole og alle de bekvemmeligheder, du har brug for i nærheden, er dette stedet, hvor du og din familie kan skabe uforglemmelige minder.


Se boligen på Boliga.dk

Sælger har ikke tilføjet nogen steder til boligens lokalområde endnu

Her kan sælger vise sin egen boligvideo direkte fra Vimeo eller YouTube. Vi viser dig lige vores egen video, mens vi venter. Så kan alle også se hvor flot det kan se ud.

Beregn boliglån
Beregn her*
*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Info

Villa
Udbetaling 425.000,-
Ejerudgift/md. 1.750
Bolig (BBR) 173 m²
Værelser 7
Byggeår 1952
» Økonomi
Faste udgifter
Ejendomsværdiskat 21.000 kr./år
» Download Salgsopstilling (PDF)
Boligen er vist 1.855 gange